Woonbegeleider (MMZ niv. 4) of Verzorgende IG

Als Woonbegeleider of Verzorgende IG begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende en verzorgende handelingen.

Jouw team en werkplek

Je werkt flexibel op de diverse woningen binnen het verpleeghuis Vondellaan. En bent ondanks je flexibele inzet onderdeel van het team met collega verzorgenden IG, woonbegeleiders, medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en assistenten zorg. In de ochtenduren werk je altijd samen met een collega woon-leefmilieu op een woning van 6 of 7 cliënten (PG). Ook werk je nauw samen met collega’s vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Het verpleeghuis Vondellaan heeft het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie. En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in bezit van een diploma Verzorgende IG (niv. 3) of het diploma MMZ niveau 4 en hebt ervaring in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg.
 • Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daarnaast vind je het leuk om actief mee te denken over de kwaliteit van de zorg.
 • Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

 • Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. € 3.177,10 op basis van 36 uur).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling,
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een aanvullende reiskostenvergoeding en een fietsplan.
 • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, waaronder e-learning modules van GoodHabitz.

Meer informatie?

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marisa de Goey, corporate recruiter. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06-30996167.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: