Zorgassistent

Heb jij een hart voor ouderen en ben je toe aan nieuwe uitdaging als Zorgassistent op onze nieuwe locatie Oranjeplein? Je kunt zowel gaan werken binnen het woonzorgcentrum als bij onze cliënten in de appartementen (VPT). Ontdek hieronder meer informatie!

Jouw werkplek

Wonen met Zorg: je werkt als zorgassistent binnen het nieuwe woonzorgcentrum Oranjeplein nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, helpenden (plus), verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Je wordt ingezet op meerdere woningen, op dezelfde etage, waar zowel zorg wordt verleend aan somatische als psychogeriatrische bewoners.

Volledig Pakket Thuis (VPT): wil je graag deel uitmaken van het team dat zorg op afspraak verleent aan de cliënten die wonen in de appartementen aan het Oranjeplein? Ook dat is mogelijk. Je werkt dan volgens ‘route’ en levert zorg op afspraak aan de cliënten die in onze appartementen wonen.

Jouw team en werkplek

Als Zorgassistent is geen dag hetzelfde, jij maakt niet alleen het verschil voor de bewoners, maar ook voor je collega’s. Samen stemmen jullie de zorg en ondersteuning af op de zelfredzaamheid van de bewoner en bied je de zorg volgens de afspraken in het zorgplan. De bewoners met laag complexe zorgvragen, ondersteun en assisteer je bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Waar nodig ondersteun je bewoners bij de maaltijd. Verder begeleid je bewoners bij hun dag invulling en welzijnsactiviteiten. Ook neem je huishoudelijke werkzaamheden voor je rekening en creëer je samen met je collega’s een prettige leefomgeving. .Je bent flexibel en werkt volgens rooster in wisselende diensten.

In de functie van Zorgassistent voor onze cliënten (VPT) assisteer je ook bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Op jouw ‘route’ help je de cliënten bij licht complexe ADL zorgtaken en bevordert het welzijn van de cliënt. Daarbij stem je jouw zorg en ondersteuning af op de zelfredzaamheid van de cliënten en bied je de zorg volgens de afspraken in het zorgplan. Waar nodig neem je op aanvraag huishoudelijke werkzaamheden voor je rekening en creëer je samen een prettige leefomgeving. Je bent flexibel en werkt volgens rooster in wisselende diensten.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van het diploma binnen de zorg en welzijn (niv. 1 of 2) of je hebt de interne scholing van Amarijn (via oud WVO Zorg) gevolgd en beschikt over het certificaat Zorgassistent. Of de bereidheid deze te halen. Ben je nog niet in het bezit van een zorgopleiding, dan bieden wij de mogelijkheid om deze te volgen. Kijk voor meer informatie op onze wervingssite wvozorgtvoorwerk.nl onder Werken & Leren/Opleidingen
  • Een respectvolle omgang met de bewoners en cliënten en hun naasten is het uitgangspunt voor je handelen.
  • Je weet je aan te passen aan de bewoners en cliënten door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Een glimlach op het gezicht van een bewoner of cliënt maakt jouw dag de moeite waard.
  • Je ben je integer en betrouwbaar in je contact met familie en andere disciplines.
  • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/ mensgerichte visie.
  • Je ontvangt een passend salaris conform cao VVT in FWG 20 (max. € 2.772,02 op basis van 36 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie en reageren?

Wil je meer weten over deze functie en/of het werken op onze nieuwe locatie Oranjeplein (Wonen met Zorg)? Neem dan contact op met Wilma de Rijke, locatiemanager. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-13568805.

Voor meer informatie over het werken op de woonzorgappartementen (VPT) kun je contact opnemen met Jeanette Marijs (teamleider, 06-51200516) of met Ilonka van der Meij (kwaliteitsverpleegkundige, telefoonnummer 06-30931493).

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: