Bijbaan in de Brasserie en het verpleeghuis

Vorig jaar zomer was Robin op zoek naar een bijbaantje. Ze heeft toen contact opgenomen met onze collega's van HRM. Al snel kreeg ze een reactie met een passende vacature voor medewerker bediening in de Brasserie van Ter Reede.

Ik werd heel leuk en gastvrij ontvangen door mijn nieuwe collega’s in de Brasserie en ik kon direct aan de slag. Dit is voor mij het perfecte baantje.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Robin studeert in Den Haag, zit op kamers in Rotterdam, maar komt altijd graag weer terug naar Zeeland. Toen ze afgelopen periode meer wilde gaan werken, omdat het werk in de Brasserie tijdelijk een stuk minder was door corona, heeft ze opnieuw contact gezocht met HRM. Op onze locatie Scheldehof konden ze nog hulp gebruiken in de schoonmaak. Nu maakt Robin, naast haar werk in de Brasserie, ook de kamers schoon van onze bewoners.

Wat dit werk zo leuk maakt is dat echt elke dag hier anders is. En het mooiste is nog, dat je voor je werk ontzettend veel terug krijgt in het contact met de mensen die je helpt. Als ik weer even een glimlach op hun gezicht zie, weet ik waar ik het voor doe.


Robin Terlouw
Robin Terlouw Bijbaan
Delen: