Werken bij ons

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collega’s. Samen met dit team professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

In totaal werken er ruim 1100 medewerkers en 800 vrijwilligers bij WVO Zorg. Omdat we een breed scala aan zorgdiensten aanbieden, zijn er binnen onze organisatie veel verschillende functies. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende en van medewerker technische dienst tot specialist ouderengeneeskunde.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan bij WVO Zorg? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Of neem contact op met één van onze HRM-medewerkers, via telefoonnummer 0118 - 448 448 of stuur een e-mail naar hrm@wvozorg.nl.

Quote Marisa

Jouw wensen en kwaliteiten, daar maken wij werk van

Vakantiekracht zorg WVO

Wil jij je specialiseren in de Ouderenzorg?

Ben jij die enthousiaste, ondernemende en verantwoordelijke student die graag de handen uit de mouwen steekt? Lijkt werken in de ouderenzorg je interessant en wil je vooral leren door te doen? Dan is de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO) iets voor jou!

Lees meer

Helpende in het verpleeghuis

Leren bij WVO Zorg

Je blijven ontwikkelen binnen je vakgebied, dat is in onze ogen erg belangrijk. Zeker als je werkt binnen de zorgverlening. Wij geloven dat onze medewerkers hun kennis en vaardigheden op peil moeten houden en we bieden daarin graag ondersteuning.

Lees meer

Verzorgende IG in de thuiszorg

Speciaal voor medewerkers

Tevreden medewerkers halen meer voldoening uit hun werk. En dat is natuurlijk positief voor zowel de medewerkers zelf als voor onze cliënten. Wij beseffen dit maar al te goed. Daarom zorgen we er graag voor dat onze medewerkers tevreden blijven en met plezier hun werk kunnen doen. Dit doen we onder andere door goede voorzieningen te bieden. Wij zorgen voor onze medewerkers, zoals zij dat doen voor onze cliënten: met veel betrokkenheid.

Lees meer

Vrijwilliger

Vrijwilliger zijn bij WVO Zorg?

Er zijn verschillende vormen van vrijwilligerswerk bij WVO Zorg. Meer informatie over vrijwilligerswerk en openstaande vacatures vindt u op onze website.

Lees meer