Wil jij je specialiseren in de Ouderenzorg?

Ben jij die enthousiaste, ondernemende en verantwoordelijke student die graag de handen uit de mouwen steekt? Lijkt werken in de ouderenzorg je interessant en wil je vooral leren door te doen? Dan is de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg (ZPO) iets voor jou!

Scalda biedt samen met Allévo, SVRZ, Ter Weel, WVO Zorg en ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen een bol combi-opleiding aan in de richting van Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg.

Het bijzondere van deze opleiding is dat je volledig wordt opgeleid op de werkvloer bij één van de zorgorganisaties. Bovendien ontvang je een aantrekkelijke maandelijkse stagevergoeding en ben je verzekerd van een baan na het behalen van je diploma. 

Onze studenten krijgen onderwijs van een docent van Scalda op de locatie Ter Reede in Vlissingen. Geen lesdagen van 8 uur in de schoolbanken, maar onderwijs afgestemd op de praktijksituatie. Gedurende de opleiding maak je kennis met somatiek en pg bewoners in het verpleeghuis, de thuiszorg en de revalidatie-afdeling. De invulling en het tempo van de opleiding bepaal je grotendeels zelf in overleg met je docent en praktijkopleider.

Ben jij een praktijkmens, maar beschik je wel over een flinke dosis zelfdiscipline en planningstalent? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Lees meer op www.scalda.nl/zpo of mail naar zpo@scalda.nl.

Benieuwd naar de ervaringen in de praktijk? Bekijk eens de reportage van Omroep Zeeland over de ZPO.

De ZPO wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van VWS.