Zorg vacatures in Middelburg

Op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de zorg in Middelburg? Dan ben je bij WVO Zorg aan het juiste adres. Wij hebben verschillende zorg en welzijn vacatures in Woonzorgcentrum Getij en Verpleeghuis Willibrord in Middelburg. Naast onze locaties in Middelburg hebben we ook nog verschillende zorg vacatures in de omgeving van Oost-Souburg en Vlissingen. Zo vind je bij ons altijd een leuke zorgbaan in de buurt.

Zorg en Welzijn vacatures in Middelburg bij WVO Zorg

Mensgericht zorg staat bij ons voorop. In de verbinding met onze cliënt, met de familieleden en met elkaar maken wel elke dag de moeite waard. Samen voelt beter. In totaal werken er ruim 1500 medewerkers en 800 vrijwilligers bij WVO Zorg in onze verpleeghuizen, woonzorgcentra en zorgcentra in Walcheren. Omdat we een breed scala aan zorgdiensten aanbieden, zijn er binnen onze organisatie veel verschillende vacatures in de zorg en welzijn. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende IG en van medewerker technische dienst tot specialist ouderengeneeskunde.

Uitgebreide ervaring is lang niet altijd nodig voor alle vacatures. We zoeken ook mensen die de zorg willen leren kennen. Hiervoor hebben we verschillende werken & leren en zij-instromer trajecten. Wij vinden het erg belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen binnen hun werk.

Komt jij ons versterken in Middelburg? Bekijk de vacatures

Via ons overzicht hieronder vind je enkele uitgelichte zorg en welzijn vacatures in Middelburg. Wil je alle vacatures zien? Klik dan op alle vacatures.