Zorg vacatures in Vlissingen

Werken in de zorg, midden in Vlissingen? Dan ben je bij WVO Zorg aan het juiste adres. Wij hebben verschillende zorg en welzijn vacatures op wel 8 verschillende locaties in Vlissingen. Naast onze locaties in Vlissingen hebben we ook nog verschillende zorg vacatures in de thuiszorg en in de omgeving van Oost-Souburg en Middelburg. Zo vind je bij ons altijd een leuke zorgbaan in de buurt.

Zorg en Welzijn vacatures in Vlissingen bij WVO Zorg

In totaal werken er ruim 1500 medewerkers en 800 vrijwilligers bij WVO Zorg in onze verpleeghuizen, woonzorgcentra en zorgcentra in Walcheren. Omdat we een breed scala aan zorgdiensten aanbieden, zijn er binnen onze organisatie veel verschillende vacatures in de zorg en welzijn. Van helpende tot verzorgende IG en van medewerker technische dienst tot specialist ouderengeneeskunde.

Uitgebreide ervaring is lang niet altijd nodig voor alle vacatures. We zoeken ook mensen die de zorg willen leren kennen. Hiervoor hebben we verschillende werken & leren en zij-instromer trajecten. Wij vinden het erg belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen binnen hun werk..

Jouw toekomstige zorgbaan in Vlissingen? Bekijk de vacatures

Via het vacatureoverzicht hieronder vind je een aantal uitgelichte zorg en welzijn vacatures in Vlissingen bij WVO Zorg. Wil je al onze vacatures zien? Klik dan op alle vacatures.