Jouw werkplek en functie

Verpleeghuis Koudekerkseweg is gevestigd in het mooie en levendige woonzorgcentrum Ter Reede, vlakbij de Vlissingse boulevard. Het verpleeghuis bestaat uit kleinschalige woningen waar diverse doelgroepen verblijven, waaronder de afdeling GRZ (geriatrische revalidatiezorg) en Kort verblijf.

Op de afdeling GRZ komen cliënten revalideren na bijvoorbeeld een operatie of beroerte. De zorgverlening is altijd gebaseerd op de individuele cliënt, die zelf bepaalt op welke manier het revalidatieproces wordt doorlopen. Niets is standaard, alles is persoonlijk en op maat. Het uiteindelijke doel van de revalidatie is het vergroten van de zelfredzaamheid. Ervoor zorgen dat de cliënt weer thuis kan wonen, eventueel met wat extra hulp. Na de opname op de revalidatieafdeling, kan het revalidatieproces ook verder thuis worden doorgezet.

Naast de afdeling GRZ kunnen cliënten ook verblijven op de afdeling Kort verblijf. Voor de cliënten die hier verblijven is opname in het ziekenhuis geen noodzaak (meer). Zij hebben tijdelijk extra zorg en ondersteuning nodig. Tijdens het verblijf wordt de zorg en ondersteuning persoonlijk en op maat geleverd en werkt de cliënt aan zijn/haar herstel.

Op beide afdelingen wordt nauw samengewerkt met verschillende (para)medische disciplines zoals de specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en/of een andere disciplines.

Neem alvast een kijkje op onze revalidatieafdeling via https://www.youtube.com/watch?v=U3P8OS1qXX0

Als afdelingssecretaresse GRZ/Kort verblijf ben jij degene die zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Als cliënten worden aangemeld via de huisarts of het ziekenhuis, dan zorg jij ervoor dat alles voor de opname in orde is gemaakt. Niet alleen op de afdeling zelf maar ook de administratieve kant; van een opnamepakket op de kamer tot een compleet zorgdossier, zodat de zorgprofessionals over alle informatie beschikken tijdens de intake.

Na binnenkomst van een cliënt ben jij ook degene die alle afspraken in de cliëntagenda plant. Niet alleen de afspraken met het paramedisch team van WVO Zorg, maar ook externe afspraken zoals het ziekenhuis. Zo is het voor de cliënt en zijn/haar familie/mantelzorgers duidelijk welke afspraken er zijn, maar uiteraard geeft dit ook duidelijkheid voor de zorgprofessionals van de afdeling. Een goede planning en afstemming is prettig voor iedereen. Is de cliënt eenmaal zo ver dat hij of zij weer naar huis kan, dan ben jij ook degene die ervoor zorgt dat dit allemaal geregeld is. Dat eventuele betrokken partijen (zoals thuiszorg, persoonsalarmering, maaltijdvoorziening e.d.) geïnformeerd zijn en hun bijdrage oppakken waar nodig. Ook zorg je ervoor dat eventuele vervolgafspraken ingepland zijn en cliënt hierover geïnformeerd wordt. Zijn cliënten ambulant of poliklinisch onder behandeling, dan zorg jij ervoor dat zij bij binnenkomst worden opgevangen. Kortom, je bent verantwoordelijk voor alle regelzaken rondom de cliëntzorg, je notuleert het IDO (interdisciplinair overleg) of MDO (multidisciplinair overleg) van de betrokken disciplines.

Jouw plaats in de organisatie

Je wordt aangestuurd door de teamleider GRZ/Kort verblijf en valt onder de eindverantwoording van de locatiemanager van het verpleeghuis Koudekerkseweg.

De functie van afdelingssecretaresse GRZ/Kort verblijf is een nieuwe functie, dit betekent dat je samen met je collegas de inhoud van de functie verder zal ontwikkelen. Je vindt het dus leuk om te pionieren.

 Wie zoeken wij?

Je hebt bij voorkeur een diploma voor (medisch) secretaresse op niveau 3 en aantoonbare affiniteit met de gezondheidszorg. Je kent de sociale kaart van Zeeland en haalt er voldoening uit als zaken goed zijn geregeld. Jij zorgt ervoor dat andere professionals met een vliegende start kunnen beginnen. Cliënten en diens familie of mantelzorgers voelen zich door jouw gastvrije en klantgerichte ontvangst meer dan welkom op de afdeling. Je kan makkelijk schakelen tussen de werkzaamheden en verschillende doelgroepen waar je nauw mee samen werkt (van medisch professionals tot cliënten en familie/mantelzorgers). Het ene moment ben je bezig met het verwerken van administratieve zaken in het cliëntsysteem Nedap, om vervolgens een cliënt te ontvangen die poliklinisch wordt behandeld, of een familielid te woord te staan die een vraag heeft.

Je hebt inlevingsvermogen, bent besluitvaardig en vindt het leuk om deze mooie uitdaging aan te gaan in een nieuwe functie die nog verder vormgegeven moet worden. Samen met je collegas zorg je er voor dat zorg persoonlijk en op maat is en dat alles tot in de puntjes is geregeld, want samen kunnen we meer.

Wij bieden

Een uitdagende en prettige werkplek op een prachtige locatie, waarbij je volop mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max.  2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie over de functie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jos Knook, locatiemanager of Ellen van Iwaarden, teamleider GRZ/Kort verblijf. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 0118-448 448.

Selectieprocedure

We nodigen je uit om uiterlijk op 2 februari 2020 te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. 

Een assessment kan onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

 

Direct solliciteren

Afdelingssecretaresses GRZ/KV

Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Koudekerkseweg