Jouw uitdaging als bemiddelaar

Je bemiddelt tussen cliënten en huishoudelijk medewerkers en zelfstandige hulpen en verzorgt de interne administratie hiervoor. Daarnaast verstrek je informatie aan cliënten en medewerkers/zelfstandige hulpen over de huishoudelijke thuiszorg. Je stelt werkplanningen op, waarbij je rekening houdt met de wensen van de cliënt en met richtlijnen, procedures en wet- en regelgeving. Ook verzorg je de personeelsinzet en zorg je voor de instroom van nieuwe medewerkers.

Jouw team en werkplek

Als bemiddelaar huishoudelijke thuiszorg leg je verantwoording af aan de teamleiders huishoudelijke thuiszorg en je werkt nauw samen met 2 collega planners.

Het kantoor is gevestigd in het mooie en levendige woonzorgcentrum Ter Reede, vlakbij de Vlissingse boulevard en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken.

Wie zoeken wij?

Je beschikt bij voorkeur over een MBO-3 diploma en hebt aantoonbaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot wonen, zorg en welzijn en bent in staat om te werken met geautomatiseerde administratie- en registratiesystemen. Daarnaast ben je zelfstandig, creatief en beschik je over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. 2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan. De functie is voor 20 uur per week verdeeld over 4 à 5 dagdelen.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw S. Verbon, Teamleider huishoudelijke thuiszorg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118 448 304.

Selectieprocedure

We nodigen je uit om uiterlijk op 16 februari 2020 te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

 

Direct solliciteren

Bemiddelaar huishoudelijke thuiszorg

20 uur per week
Vlissingen
Ter Reede

Wij bieden

  • Een passend salaris volgens FWG schaal 35
  • 20 uur per week verdeeld over 4 à 5 dagdelen
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Wij vragen

  • Bij voorkeur een MBO-3 diploma met relevante werkervaring
  • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
  • Bekend met geautomatiseerde administratie- en registratiesystemen