Onze huishoudelijke thuiszorg is altijd op zoek naar versterking van het team, zodat onze cliënten het hele jaar door verzekerd zijn van een schoon huis. Naast je ondersteunende werkzaamheden in het huishouden, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze cliënten. Je stemt de werkzaamheden af op de wensen en behoeften van onze cliënt. Onze cliënten zijn van alle leeftijden en wonen in de regio Walcheren.

Wij bieden

Een leuke en afwisselende baan waarbij we met elkaar kijken naar jouw mogelijkheden en wensen. De werkzaamheden kunnen zowel s morgens als s middags plaatsvinden op doordeweekse dagen. Hierdoor kunnen er werkafspraken met jou gemaakt worden die mooi aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden. Hetzelfde geldt ook voor de reisafstand, jij kunt aangeven of je in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg wilt werken of ook daar buiten.

Wij bieden huishoudelijke hulpen een passend salaris volgens Salarisschaal Hulp bij het Huishouden, dit is minimaal 10,76 per uur. 

Wie zoeken wij?

Je weet van aanpakken en vindt het leuk om mensen te ondersteunen in het huishouden, zodat ze kunnen genieten van een schoon en opgeruimd huis. Naast je huishoudelijke werkzaamheden vind je het  leuk om wat voor anderen te betekenen. Een positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen zijn eigenschappen die jij bezit. Je bent 1 of meerdere dagdelen beschikbaar op doordeweekse dagen. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en mogelijkheden met betrekking tot wanneer je kan werken.  De minimum leeftijd om in de huishoudelijke thuiszorg te werken is 17 jaar.

Interesse?

Stuur dan je reactie voorzien van je motivatie via onderstaande sollicitatieknop.

Voor inlichtingen over een bijbaan in de huishoudelijke thuiszorg kun je op werkdagen tussen 9.00 uur en 14.00 uur contact opnemen met het Team Huishoudelijke Thuiszorg via telefoonnummer 0118 - 448 302.

 

Direct solliciteren

Bijbaan in de huishoudelijke thuiszorg

Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een aantrekkelijk salaris dat past bij de functie waarin je gaat werken en bij je leeftijd
  • Leuke cliënten die blij zijn dat je komt.
  • Een leuke en afwisselende baan.
  • Werk dat past bij jouw mogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Je wil graag werken in de komende schoolvakanties.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te gaan werken.
  • Minimumleeftijd van 17 jaar.