Stichting Zeeuwse Zorgschakels is een organisatie die gedragen wordt door het merendeel van de zorgaanbieders, de huisartsen en beide ziekenhuizen in Zeeland.                                                                                                                                                                             Door vertrek van de huidige directeur zoekt het bestuur van Zeeuwse Zorgschakels een

Directeur
(36 uur per week)

Zeeuwse Zorgschakels ontwikkelt, implementeert en voert transmurale en ketenzorgactiviteiten uit met als doel de kwaliteit van de zorg voor de patiënten en cliënten te verbeteren. Deels vinden deze activiteiten plaats binnen de netwerken: Hersenletsel, Dementie en Palliatieve Zorg. Daarnaast zijn er binnen het netwerk dementie onafhankelijke casemanagers dementie werkzaam die uitvoerend ondersteuning bieden aan cliënten en hun naasten. In totaal werken er bij Zeeuwse Zorgschakels 47 personen.

Zeeuwse Zorgschakels zoekt een directeur die:
kan zorgdragen voor een stabiele, effectieve, financieel gezonde (project)organisatie
integraal leiding kan geven aan een kleine organisatie met zelfstandige professionals en een dagelijks bestuur
organisatiesensitief is, ondernemend én resultaatgericht

Wij bieden:

een uitdagende baan in een strategische functie binnen een groeiende organisatie. Een salaris conform de CAO VVT, inschaling FWG 65.

Herken je jezelf?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin van Alphen, interim-directeur Zeeuwse Zorgschakels, tel: 0118-851416. Belangstelling? Mail je brief met cv dan voor 26 juli a.s. naar personeelszaken@zeeuwsezorgschakels.nl.

 

Direct solliciteren

Directeur Zeeuwse Zorgschakels (36 uur per week)

36 uur per week
Vlissingen
Vlissingen Zeeuwse Zorgschakels

Wij bieden

  • Een uitdagende baan in een strategische functie
  • Een salaris conform de CAO VVT
  • Wij vragen

  • Je bent organisatiesensitief, ondernemend en resultaatgericht
  • Je kan integraal leiding geven