Jouw uitdaging

De cliënt en zijn of haar zorgbehoefte staat centraal. Wij gaan uit van wat de cliënt zelf nog kan doen en zoeken daarbij naar oplossingen die de zelfredzaamheid vergroten. Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het opstellen, invullen en uitvoeren van het ergotherapeutisch behandelplan. De behandeling maakt deel uit van het multidisciplinaire zorgplan en komt tot stand in overleg met de cliënt en/of familie. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en geeft advies/informatie over aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen aan cliënt, mantelzorg en betrokken hulpverleners.

Jouw team en werkplek

De sector Behandeling & Begeleiding biedt zorg en behandeling aan verschillende doelgroepen: Psychogeriatrie, eerstelijns zorg, (chronisch) somatische zorg, geriatrische revalidatie en palliatieve zorg om zo goed mogelijk multidisciplinaire zorg te leveren binnen de intramurale en extramurale setting.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een Hbo-diploma ergotherapie en je bent kwaliteit geregistreerd. Bij voorkeur heb je werkervaring als ergotherapeut binnen de Geriatrische Revalidatie Zorg.
Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep, je bent een teamspeler, enthousiast en flexibel inzetbaar. Wij vinden het belangrijk dat je over daadkracht en goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je levert een bijdrage aan de interne en externe profilering van ergotherapie.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een fietsplan.
Je ontvangt een passend salaris volgens FWG 55 (max.  4.021,18 op basis van 36 uur). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

We bieden een contract voor de duur van de zwangerschapsvervanging aan. De ingangsdatum is medio mei.

Meer informatie over de functie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Helmi Croon, teamleider behandeling en begeleiding. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0118 - 448 324 of per mail h.croon@wvozorg.nl

Interesse?

Je kunt uiterlijk op 6 maart 2020 reageren via de sollicitatieknop.

Direct solliciteren

Ergotherapeut

28 uur per week
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 55 (max. € 4.021,18 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Een HBO-diploma Ergotherapie, bij voorkeur met GRZ en EEE ervaring.
  • Flexibiliteit, positiviteit en draadkracht.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.