Algemeen

WVO Zorg biedt thuiszorg aan op heel Walcheren zowel in de wijk als binnen diverse woonzorgcentra in Vlissingen, Middelburg en Oost Souburg.
In de thuiszorg werken wij met kleine, zelfstandige wijkteams, die elk vanaf een teampost van start gaan en aan het einde van hun dienst hier ook weer terugkomen. Als FleXt-kracht werk je samen met het team en ben je verantwoordelijk voor de zorgverlening aan onze cliënten. Hierbij zet je de cliënt centraal, zodat de verleende zorg het mogelijk maakt dat de cliënt zijn eigen dag heeft.

WVO FleXt, de flexpool van WVO Zorg!

Bij WVO FleXt werk je flexibel in de thuiszorg en bekijk je zelf welke diensten je werkt. Zo kun je werk en privé goed combineren. Je houdt de regie over je uren: door in te loggen in ons systeem zie je welke diensten in welk thuiszorgteam open staan. Het kan zijn dat je losse diensten draait in een team, maar je kunt ook, tijdens ziekte, vakantie of tijdens het zwangerschapsverlof van een collega- langere tijd in één team werken.

We hebben mogelijkheden voor de volgende functies:
Verpleegkundige in de wijk (niv. 4)
Verzorgende (IG) 
Helpende met medicatie-module

Solliciteer je bij WVO FleXt, dan vinden we het belangrijk dat we jouw kwaliteiten en wensen goed in beeld hebben, zodat we kunnen zorgen voor de juiste klik!

Wat we jou als FleXt-kracht bieden 

We vinden het belangrijk dat je jouw kennis en kunde zo goed mogelijk kunt blijven inzetten. Daarom bieden wij mogelijkheden tot het volgen van trainingen en workshops die aansluiten bij de zorgvragen of het werkgebied waarin jij werkzaam bent. Ook je VTV-handelingen onderhoudt je gemakkelijk bij via ons digitale leerplein en we toetsen je af in de praktijk of in ons skillslab.
Een leuke baan bij WVO FleXt thuiszorg betekent dat je zelfstandig in een team van WVO thuiszorg werkt, waarbij we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. Je vindt dit terug in onze planetree visie (https://www.wvozorg.nl/over-wvo-zorg/planetree ).
Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze medewerkers faciliteren, zodat ze veilig op pad kunnen gaan. Denk hierbij aan een (warme) jas en werktelefoon en de teams die ook routes in het Walcherse buitengebied hebben, is er een dienstauto en/of dienstfiets beschikbaar.
Om onze zorg- en dienstverlening te blijven verbeteren vinden we het fijn als je hierin wilt meedenken, jij kan met jouw kennis en kunde uit de praktijk ons waardevolle informatie geven en dat vinden wij belangrijk.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van het diploma wat aansluit bij de functie waarin je gaat werken zoals Helpende (niv. 2) met medicatie-module, verzorgende (IG) (niv. 3), verpleegkundige (niv. 4) of een gelijkwaardig diploma. Je vindt het prettig zelfstandig te werken en werkt ook graag samen in een team. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder is integriteit en betrouwbaarheid in je contact met de cliënten, diens familie en andere disciplines van belang.
De zorg in de wijk is altijd in beweging; jij bent flexibel en kunt hierin mee bewegen en beschikt daarbij over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer. Het hebben van een rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij?

Een leuke baan in een zelfstandig team, waarbij we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte-visie. Je ontvangt een passend salaris wat aansluit bij de functie waarin je gaat werken. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. WVO Zorg heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, een goede reiskostenvergoeding, diverse scholingsmogelijkheden en een fietsenplan. Ook kun je in ons eigen Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden en verdiepen.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze afwisselende functie kun je contact opnemen via telefoonnummer (0118) 448 448 en vragen naar Ellen Minderhoud, Linda Angelini of Jeanette Marijs, teamleiders thuiszorg.
Kijk ook gerust op onze website voor meer informatie over WVO Zorg en onze visie www.wvozorg.nl

 

Direct solliciteren

FleXt-kracht voor de thuiszorg

Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.