Over WVO Zorg

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collegas. Samen met onze professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

In totaal werken er ruim 1500 medewerkers en bijna 800 vrijwilligers bij WVO Zorg. Wij bieden een breed scala aan zorgdiensten, waardoor er binnen onze organisatie veel verschillende functies zijn. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende en van specialist ouderengeneeskunde tot medewerker technische dienst.

Binnen WVO Zorg organiseren we de zorg vanuit de integrale Planetree zorgvisie. Deze zorgvisie staat voor een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij liefdevolle en mensgerichte zorg voorop staat. Planetree biedt WVO Zorg handvatten om uitstekende zorg te bieden en onze werkwijze te blijven verbeteren. Met behulp van de Stepped Care methodiek ervaren onze cliënten dat wij daadwerkelijk mensgerichte zorg leveren. Zorg en welzijn maken we echt persoonlijk en op maat. Met als doel nog meer tevreden cliënten en een aantrekkelijke werkplek voor onze medewerkers.

Jouw uitdaging

Je biedt geestelijke verzorging aan (relaties van) cliënten, met specifieke aandacht voor ethische en levensbeschouwelijke vragen die samenhangen met de situatie waarin zij verkeren. Ondersteuning en begeleiding vinden zowel op individueel niveau als in groepsverband plaats. Ongeacht je eigen levensbeschouwelijke achtergrond ben je bereid en in staat om cliënten van verschillende levensbeschouwelijke achtergronden te begeleiden. Je draagt verantwoordelijkheid voor de organisatie van herdenkingsbijeenkomsten, vieringen en eventueel andere bezinningsbijeenkomsten. Je sluit aan in het multidisciplinair overleg van het hospice en geeft advies en begeleiding aan medewerkers in het omgaan met ethische en zingevingsvragen en bejegening. Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van WVO Zorg op met name ethisch en levensbeschouwelijk gebied en adviseert in voorkomende gevallen over de begeleiding van cliënten. Je weet daarbij een heldere positie in te nemen met betrekking tot diverse ethische en levensbeschouwelijke vraagstukken.

Jouw team en werkplek

Als geestelijk verzorger maak je onderdeel uit van het team Behandeling & Begeleiding en draag je verantwoordelijkheid af aan de teamleider Behandeling en Begeleiding.
De afdeling bestaat o.a. uit de volgende functies: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, psychologen, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten. Samen leveren zij multidisciplinaire zorg die nodig is binnen de intramurale setting.

Als geestelijk verzorger ben je werkzaam binnen het verpleeghuis Koudekerkseweg en het hospice van WVO Zorg.

Wie zoeken wij?

Als geestelijk verzorger beschik je over een afgeronde masteropleiding theologie. Je hebt kennis van het werk met de verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg, maatschappelijke ontwikkelingen en verschillende godsdiensten. Je bent lid van de VGVZ en SKGV, of bereid dat te worden.
Je kunt goed samenwerken met (zorg)professionals met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden. Je hebt oog voor het geestelijk welbevinden van (relaties van) cliënten en medewerkers bij ethische en levensbeschouwelijke vraagstukken en daarmee gepaard gaande (werk)situaties. Je zorgt er mede voor dat de geestelijke verzorging binnen WVO Zorg een gezicht krijgt.

In jouw rol als geestelijk verzorger ben je laagdrempelig in de benadering en kan je makkelijk schakelen in je communicatie.
Je bent tactvol, kunt goed luisteren en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Je bent representatief en communicatief vaardig.

Wij bieden

Een mooie en uitdagende baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Je ontvangt een passend salaris volgens FWG 60 (thans max. 4.583,96 o.b.v. 36 uur en per 01-06-2020 max. 4.744,40 o.b.v. 36 uur). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

Meer informatie over de functie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Knook, locatiemanager Verpleeghuis Koudekerkseweg, telefoonnummer 06-83789139 of Helmi Croon, teamleider Behandeling & Begeleiding, telefoonnummer 06-10086875. Zij zijn beiden tijdens kantooruren bereikbaar.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk op 25 mei 2020 te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 4 juni 2020.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

 

Direct solliciteren

Geestelijk verzorger

16 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Koudekerkseweg