Jouw uitdaging                                                                                                          

Als Helpende ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt in onze verzorgings- of verpleeghuizen. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collegas voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan. Vooralsnog zal je met name worden ingezet op diensten van 07.30 13.00 uur en werk je een wisselend rooster waar ook de weekenden om-en-om worden gewerkt.

Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, helpende, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je functioneert hierbij als verlengstuk van de behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Verpleeghuis de Vondellaan is gevestigd in het mooie en levendige woonzorgcentrum Ter Reede,  vlakbij de Vlissingse boulevard en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Het verpleeghuis is voor mensen met dementie en bestaat uit kleinschalige woningen. Dat betekent dat cliënten samen een woonkamer delen en beschikken over een eigen appartement. 

Het verpleeghuis Vondellaan heeft het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.  En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.  

Wie zoeken wij? 

Je bent in het bezit van een diploma Helpende bij voorkeur met de medicatiemodule (niv. 2) of een vergelijkbaar diploma. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en je werkt ook graag samen in een team. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en  betrouwbaar in  je contact met de cliënten, familieleden en andere disciplines. Jij bent flexibel en je beschikt over doorzettings­vermogen. Je bent vaardig met de computer. 

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte-visie. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioen­regeling, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en fietsplan. Het salaris is conform de cao VVT FWG schaal 25 helpende (max. 2.397,39 op basis van 36 uur) of schaal 30 voor helpende plus ( 2.468,58 op basis van 36 uur). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook kun je in ons eigen Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden en verdiepen.

Mocht je de medicatiemodule nog niet hebben behaald, dan hebben wij mogelijkheden om deze module alsnog te behalen.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Rietbergen, locatiemanager. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118 - 448 344.

Interesse

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton. De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Direct solliciteren

Helpende (met medicatiemodule)

Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Vondellaan

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 25 (max.€ 2.397,39 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma Helpende niveau 2 (bij voorkeur aangevuld met de module medicatie delen) of vergelijkbaar.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.