Jouw uitdaging als Helpende

Als Helpende zorg ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de individuele cliënt in onze verzorgings- of verpleeghuizen. Je verleent basiszorg en je ondersteunt en stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt. Hierbij werk je vanuit een vraaggerichte benadering. Daarnaast zorg je samen met je collegas voor een goede woon- en leefomgeving, zet je activiteiten in om het welzijn van cliënten te bevorderen en rapporteer je bijzonderheden in het zorgplan.

Jouw team en werkplek

Je komt te werken binnen de kleinschalige woonvorm van het verpleeghuis Scheldehof, waar bewoners met een psychogeriatrisch ziektebeeld verblijven.  Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, helpenden, verpleegkundigen en verzorgenden IG, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De locatie Scheldehof is gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw daarnaast. De locatie ligt nabij het centrum en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. In november 2017 verhuisden cliënten die voorheen in andere (verpleeg)huizen van WVO Zorg woonden, naar de nieuwe huisvesting die beschikt over kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuisappartementen voor cliënten met somatische beperkingen en appartementen om zelfstandig te wonen.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een diploma Helpende bij voorkeur met de medicatiemodule (niv. 2) of een vergelijkbaar diploma. Je vindt het prettig om zelfstandig te werken en je werkt ook graag samen in een team. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met de cliënten, familieleden en andere disciplines. Jij bent flexibel en je beschikt over doorzettings­vermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte-visie. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioen­regeling, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en fietsplan. Het salaris is conform de cao VVT FWG schaal 25 helpende (max. 2.397,39 op basis van 36 uur) of schaal 30 voor helpende plus (max. 2.468,58 op basis van 36 uur). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Ook kun je in ons eigen Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden en verdiepen.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze leuke functie kun je contact opnemen met Jetty van der Sluis, teamleider Scheldehof. Zij is telefonisch bereikbaar op 0118 - 448 448.

Interesse

Stuur dan je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Direct solliciteren

Helpende (met medicatiemodule)

16 tot 30 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 25 (max.€ 2.397,39 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma Helpende niveau 2 (bij voorkeur aangevuld met de module medicatie delen) of vergelijkbaar.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.