Jouw uitdaging 

Het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden in de thuissituatie van de cliënt, waarbij de cliënt niet meer de regie kan voeren over zijn/haar huishouden. De cliënt stimuleren zoveel mogelijk zelf te doen in het huishouden. De doelgroep waar wij werkzaam bij zijn, is erg divers en varieert in leeftijd. De cliënten wonen in de regio Walcheren.

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden en bent met name in de ochtenduren beschikbaar. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. En kan zelfstandig werken en hebt een grote mate van flexibiliteit. Je bent beschikbaar ter vervanging voor ziekte en/of andere calamiteiten. Het werken als huishoudelijke hulp is goed te combineren met een gezin (werken onder schooltijden) of juist naast een studie. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag.

Wij bieden

Een passend salaris conform de Salarisschaal Hulp bij het huishouden (max. 2.105,53 bij 36 uur per week).

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over de functie van Huishoudelijk medewerker thuiszorg kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishouding Thuiszorg, telefoonnummer 0118 - 448 302.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Bij aanname dient binnen 2 weken na de startdatum een Verklaring omtrent gedrag (VOG) ingeleverd te worden.

Interesse?

Stuur je reactie met CV via onderstaande sollicitatieknop.

 

Direct solliciteren

Huishoudelijk medewerker thuiszorg

Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leuke afwisselende baan, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT (max.€ 2.105,53 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, een mooi kerstcadeau, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
  • Een voordeelpas voor leuke kortingen en voordelen bij allerlei bedrijven in Zeeland.
  • Wij vragen

  • Ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Flexibel ten aan zien van inzetbaarheid en werktijden.