WVO Zorg wil graag investeren in mensen die in de zorg willen werken, die betrokken zijn en iets willen betekenen voor een ander. Ieder jaar starten er leerlingen binnen onze organisatie aan een opleiding.   Samen zetten we ons in om de leerling op te leiden tot verpleegkundig professional in de zorg.

Wat houdt het in om leerling Verpleegkundige te zijn bij WVO Zorg

Kom jij bij ons als leerling verpleegkundige in dienst, dan werk je minimaal 24 uur per week op de werkvloer mee in de zorg en heb je 1 à 2 schooldagen per week. Een combinatie tussen theorie en praktijk. Tijdens je werk word je begeleid door de praktijkopleider en je collegas, zo zie én leer je in de praktijk en krijg je begeleiding van onze verpleegkundige vakmensen.

Naast je werk zit je ook 1 à 2 dagen per week in de schoolbanken. Onze leerling verpleegkundige volgt de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 bij het Scalda in Goes. Het is aan jou om de geleerde theorie op de werkvloer in de praktijk te brengen. Uiteraard word je hierbij begeleidt door onze ervaren praktijkopleiders en werkbegeleiders. Ook vinden er regelmatig evaluatiemomenten plaats waarbij de docent van het Scalda, je praktijkopleider en jijzelf, je vorderingen bespreken.

De verkorte opleiding verpleegkundige duurt ongeveer 2 jaar, afhankelijk van je vooropleiding. Wij willen jou graag zoveel mogelijk ervaring laten opdoen in de praktijk, zodat je een goed beeld krijgt van de verpleegkundige functie binnen de ouderenzorg. Dit betekent dat je ieder schooljaar op andere werkplekken binnen onze organisatie komt te werken en je kennis maakt met het verpleegkundig werk op zowel de intramurale locaties en afdelingen, als in de thuiszorg. Samen zetten we ons in om jou klaar te stomen tot Verpleegkundige.

Jouw uitdaging

Je werkt als BBL-leerling verpleegkundige niveau 4 gemiddeld 24 uur per week in de praktijk. Naarmate de opleiding vordert, houd je je bezig met alle voorkomende verpleegkundige taken op verschillende afdelingen binnen de intramurale zorg alsook in de thuiszorg. Je wordt daarbij begeleid door onze ervaren praktijkopleider en werkbegeleiders op verpleegkundig niveau gedurende jouw opleidingstraject. Samen werken we aan jouw toekomst als verpleegkundig zorgprofessional!

Wij vragen

Er zijn verschillende manieren om in aanmerking te komen voor de leerling verpleegkundige functie, we zullen ze kort toelichten:
- Je volgt op dit moment de (voltijd) verpleegkundige opleiding en wilt graag de overstap maken naar een praktijkgerichte opleiding en daarnaast werken en onderdeel uitmaken van een team. Je bent minimaal tweedejaars student en kunt aantonen dat je naar het volgende leerjaar over bent.
- De volgende optie is dat je in het bezit van een MBO-diploma op niveau 3 of 4. Bij MBO-diploma niveau 3 of 4 moet je denken aan een Verzorgende IG-diploma niv. 3, Sociaal Pedagogisch Werk niv. 4/Medewerker Maatschappelijke Zorg niv. 4. Heb je een vergelijkbaar diploma in je bezit en ben je benieuwd of dit aansluit, neem dan contact op zodat we je hier duidelijkheid over kunnen geven.

Wat we erg belangrijk vinden is dat je passie hebt voor de zorg en jezelf verder wilt ontwikkelen op verpleegkundig niveau.
Je bent integer en respectvol wat in combinatie met jouw inlevingsvermogen ervoor zorgt dat je cliënten op de juiste manier weet te benaderen om passende zorg en begeleiding te bieden. Het werken in de zorg gaat 24 uur per dag door, daar ben je je van bewust en je bent bereid om ook alle diensten mee te werken. Je hebt een positieve en flexibele instelling en kunt waar nodig improviseren.

Wij bieden

Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week (meer uren is in overleg bespreekbaar) voor de duur van 2 jaar. Uiteraard kunnen we je een baan aanbieden na je diplomering als Verpleegkundige! Het fijne van het volgen van de opleiding via WVO Zorg is dat wij jouw opleidingskosten betalen (zowel je collegegeld als boekengeld) en je naar rato een tegemoetkoming in je studiebelasting krijgt.

Je krijgt een salaris passend bij jouw eventuele eerder opgedane werkervaring. Dit salaris is conform de cao VVT. Daarnaast kent WVO Zorg prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en een fietsplan.

Je werkt in de praktijk, dat betekent dat je alle diensten meedraait. De zorg gaat immers 7 dagen in de week 24 uur per dag door.

Meer informatie

Voor verdere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Loes Hensgens, opleidingscoördinator, via telefoonnummer 0118 - 448 428.

Als onderdeel van de selectieprocedure vindt er een toelatingstest plaats. De uitslag hiervan moet positief zijn voor het aangaan van de leer-/arbeidsovereenkomst. Daarnaast wordt er ook een referentiecheck gedaan, deze moet uiteraard positief zijn.
Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij interne kandidaten bij gebleken geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

Stuur ons uiterlijk op 16 februari 2020 je CV en motivatiebrief met daarin je motivatie voor de functie van (leerling) verpleegkundige én voor onze organisatie. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Leerling (BBL) verpleegkundige niveau 4 (verkorte opleiding)

24 uur per week
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leer-/arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week
  • Baangarantie na je diplomering
  • Opleidingskosten worden door WVO Zorg betaald
  • Wij vragen

  • MBO (zorg)diploma niveau 3 of 4
  • Overgangsbewijs naar 3e leerjaar als je van BOL naar BBL wilt overstappen