WVO Zorg

Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collegas. Samen met dit team professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

In totaal werken er ruim 1450 medewerkers en bijna 800 vrijwilligers bij WVO Zorg. Wij bieden een breed scala aan zorgdiensten, waardoor er binnen onze organisatie veel verschillende functies zijn. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende en van specialist ouderengeneeskunde tot medewerker technische dienst.

Binnen WVO Zorg organiseren we de zorg vanuit de integrale Planetree zorgvisie. Deze zorgvisie staat voor een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij liefdevolle en mensgerichte zorg voorop staat. Planetree biedt WVO Zorg handvatten om uitstekende zorg te bieden en onze werkwijze te blijven verbeteren. Met behulp van de Stepped Care methodiek ervaren onze cliënten dat wij daadwerkelijk mensgerichte zorg leveren. Zorg en welzijn maken we echt persoonlijk en op maat. Met als doel nog meer tevreden cliënten en een aantrekkelijke werkplek voor onze medewerkers.

Situatieschets

In november 2017 is onze locatie Scheldehof in Vlissingen geopend. De locatie beschikt over kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuisappartementen voor cliënten met somatische beperkingen, appartementen voor beschermd wonen voor cliënten met een psychisch ziektebeeld en appartementen om zelfstandig te wonen waarbij gebruik kan worden gemaakt van thuiszorg. Aanpalend aan de locatie Scheldehof wordt een groot appartementencomplex gebouwd met ca. 180 woningen, Kop van het Dok. Na oplevering van dit complex ontstaat een totaal concept van wonen, zorg en welzijn waar jij verantwoordelijk voor bent.

Om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen leveren speelt deskundigheidsbevordering van medewerkers een grote rol binnen de organisatie. In het bijzonder op de locatie Scheldehof, waar we een samenwerking met de Hogeschool Zeeland zijn gestart in de vorm van een living lab. Begeleiding van leerlingen én medewerkers hierin valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Jouw uitdaging

Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en het creëren van een warme en leefbare locatie, waar welbevinden van de cliënten centraal staat. Hierbij is Planetree, onze visie op zorg, leidend en richtinggevend. Jouw betrokkenheid zorgt ervoor dat je weet wat er op jouw locatie speelt en je geeft hier op procesniveau sturing aan. Je hebt hierbij oog voor de verschillende belangen die er zijn en kan deze in een breder perspectief plaatsen. Je stemt de zorgvraag van cliënten en het aanbod van de locatie op elkaar af en onderhoudt daartoe in- en externe contacten. 

Je bent verantwoordelijk voor ongeveer 163 medewerkers en 114 vrijwilligers, hierin word je ondersteund door drie teamleiders. Jouw strategische visie zorgt ervoor dat je in staat bent over grenzen heen te kijken en  vanuit organisatiebelang te denken. Samen met de collega locatiemanagers en de manager thuiszorg weet je ontwikkelingen vanuit een strategisch niveau te benaderen en te vertalen naar de praktijk van jouw afdelingen. Je bent een bruggenbouwer en legt verbinding tussen de visie van de Raad van Bestuur en jouw medewerkers. Je hebt daarnaast ruime ervaring met het ontwikkelen en managen van organisatie brede projecten.  Maar je bent ook toegankelijk voor je medewerkers en in staat om echt contact te maken met de bewoners en hun familie.

Jouw plaats in de organisatie

De locatiemanagers van WVO Zorg worden aangestuurd door de Raad van Bestuur. Je geeft zelf direct leiding aan de teamleiders en bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de zorglocatie Scheldehof, inclusief de toekomstige uitbreiding. Je maakt onderdeel uit van het team van in totaal 6 (locatie)managers.

Wie zoeken wij?

Je hebt ten minste 3 jaar ervaring in en kennis van managementtechnieken en leidinggeven en bent in het bezit van een diploma op minimaal HBO-niveau. Ervaring met bedrijfsvoering, organisatieprocessen en begeleiding van veranderprocessen is onontbeerlijk. Je houdt van pionieren en ontwikkelen en hebt ervaring met het ontwikkelen en leiden van projecten op strategisch niveau. Jouw  ervaring met projectmanagement zorgt ervoor dat je deze taken weet te combineren met je dagelijkse werkzaamheden als locatiemanager. Je bent een loyaal en betrokken persoon en kan goed omgaan met mensen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een managementstijl waarbij je medewerkers coacht, motiveert en stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Je kunt omgaan met tegengestelde belangen, bent flexibel, besluitvaardig en je hebt overtuigingskracht. Je hebt oog voor de signalen uit de buitenwereld en kan deze vertalen naar onze manier van werken. Het is niet noodzakelijk dat je een zorginhoudelijke achtergrond hebt, je hebt wel affiniteit met het werken in de gezondheidszorg.   

Wij bieden

Een uitdagende en prettige werkplek, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf en de locatie Scheldehof te ontwikkelen. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering van 7,4%. Het salaris is conform de cao VVT (FWG schaal 70, max. 6.512,17 op basis van 36 uur per week) en het betreft een fulltime dienstverband.

Meer informatie over de functie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jaap Wielaart, voorzitter Raad van Bestuur. Hij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0118 448 410 of per mail  j.wielaart@wvozorg.nl.

Selectieprocedure

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure en deze staat gepland in de laatste week van juni 2019. We nodigen je uit om vóór 12 juni 2019 te reageren. De selectiegesprekken vinden plaats op 17 juni  2019.

 

Direct solliciteren

Locatiemanager

36 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Wij bieden

  • Volop mogelijkheden om jezelf én de locatie Scheldehof te ontwikkelen
  • Fulltime dienstverband, salaris conform cao VVT (FWG 70)
  • Wij vragen

  • Minimaal 3 jaar ervaring, diploma op minimaal HBO-niveau
  • Ervaring met projectmanagement
  • Affiniteit met het werken in de gezondheidszorg