Jouw team en werkplek

Je werkt binnen een woning waar bewoners wonen met een dementieel ziektebeeld. Binnen deze woning werk je nauw samen met verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. 

Het verpleeghuis Scheldehof is eind 2017 opgeleverd en is gehuisvest in wat vroeger de Zware Plaatwerkerij was van het Scheldekwartier (scheepsbouw). Door een grondige verbouwing en nieuwbouw is het nu een woonzorgcentrum en verpleeghuis voor ouderen in Vlissingen geworden. Onze bewoners met dementie wonen in een groepswoning. Zij wonen samen met zeven andere bewoners. De groepswoning bestaat uit een gezamenlijke woonkamer met een open keuken. Binnen de groepswoning heeft iedere bewoner zijn of haar eigen kamer. In de gezamenlijke keuken worden de maaltijden klaargemaakt en eten bewoners gezamenlijk.

Jouw uitdaging

Je werkt ondersteunend binnen de woning en ondersteunt de medewerker zorg met licht verzorgende werkzaamheden. Daarnaast ben je binnen het woningteam de specialist op huishoudelijk gebied. De diensten zijn verdeeld over de dag zowel in de ochtend en middag als in de middag en avond, op alle dagen van de week.

Wie zoeken wij?

Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Op dit moment zoeken wij naar een nieuwe collega die op korte termijn kan starten. Je werkt een wisselend rooster wat bestaat uit ochtend-, middag en avonddiensten. De middagdienst wordt aan een ochtenddienst of avonddienst gekoppeld zodat je langere dienst werkt. De andere mogelijkheid is om zowel een ochtend- als een avonddienst op een dag te werken. Er wordt zowel doordeweeks als in het weekend gewerkt.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.  Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. 2.131,18 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering en een fietsplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie over de functie

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jetty van der Sluis, teamleider Scheldehof. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448448.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op 16 februari a.s. uw motivatiebrief en CV via de onderstaande sollicitatiebutton.
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure

Direct solliciteren

Medewerker woon-leefmilieu

24 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 15 (max.€ 2.131,18 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeids­voorwaarden.
  • Wij vragen

  • Ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.