Jouw uitdaging 

Samen met de cliënt zorg je ervoor dat hij of zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen. Als huishoudelijk medewerker ben je verantwoordelijk voor het huishouden. Je ondersteunt de cliënt bij werkzaamheden in het huishouden en neemt indien nodig de regie over. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt, door hem of haar zo veel mogelijk zelf te laten doen in het huishouden. Naast je ondersteunende werkzaamheden zorg je voor een glimlach. Je sluit de zorg zo goed mogelijk aan op de behoeften en wensen van de cliënt, daar maak jij verschil! De cliënten waar wij werkzaam zijn, zijn erg divers, variëren in leeftijd en woonachtig in de regio Walcheren.

Wie zoeken wij?

Als huishoudelijk medewerker ben je zelfstandig en moet deze functie vooral bij je passen. De werkzaamheden kunnen zowel s-morgens als s-middags plaatsvinden op doordeweekse dagen. Wat fijn is bij deze functie, is dat jij zelf kan aangeven hoeveel en op welke tijden je wilt werken. Hetzelfde geldt ook voor de reisafstand, jij kunt aangeven of je in Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg wilt werken of ook daarbuiten. Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Als huishoudelijke medewerker ben je van onschatbare waarde. Het aantal uur dat je werkt is opbouwend. In overleg kun je tot maximaal 24 uur per week werken. Wij bieden een passend salaris conform de cao VVT, de Salarisschaal Hulp bij het huishouden (max. 2.105,53 bij 36 uur per week) waarbij de inschaling afhankelijk is van je werkervaring.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over de functie van Huishoudelijk medewerker thuiszorg kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg, telefoonnummer 0118 - 448301/448303.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. Bij aanname dient binnen 2 weken na de startdatum een Verklaring omtrent gedrag (VOG) ingeleverd te worden.

Interesse?

Stuur je reactie met CV via onderstaande sollicitatieknop.

 

Direct solliciteren

Medewerkers huishoudelijke thuiszorg

Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leuke afwisselende baan, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT (max.€ 2.105,53 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, een mooi kerstcadeau, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
  • Een voordeelpas voor leuke kortingen en voordelen bij allerlei bedrijven in Zeeland.
  • Wij vragen

  • Ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Flexibel ten aan zien van inzetbaarheid en werktijden.