Jouw team en werkplek 

Je werkt binnen het verpleeghuis nauw samen met  verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Zowel Verpleeghuis Picassoplein als de Vondellaan zijn gevestigd in Vlissingen en zijn gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken.  Beide verpleeghuizen zijn voor mensen met dementie en bestaan uit kleinschalige woningen. Dat betekent dat cliënten samen een woonkamer delen en beschikken over een eigen appartement. 

Onlangs hebben we  het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.

Jouw uitdaging

Je bent de gastvrouw/gastheer van de woning en ondersteunt de medewerker zorg met licht verzorgende werkzaamheden. Daarnaast ben je binnen het woningteam de specialist op huishoudelijk gebied.

Wie zoeken wij?

Een respectvol omgang met de cliënten is het uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Een glimlach op het gezicht van een cliënt maakt jouw dag de moeite waard. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.  Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 15 (max. 2.131,18 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden.

Meer informatie over de functie

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Rietbergen, Locatiemanager via telefoonnummer 0118 - 448 344.

Interesse?

We nodigen je uit om uiterlijk 25 januari 2019 te reageren.

Direct solliciteren

Medewerkers woon- en leefmilieu Vondellaan/Picassoplein

Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Vondellaan

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 15 (max.€ 2.131,18 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeids­voorwaarden.
  • Wij vragen

  • Ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.