Jouw uitdaging als Praktijkopleider

WVO Zorg heeft een team Praktijkopleiders dat gezamenlijk een bijdrage levert aan het opleiden van leerlingen en medewerkers binnen de organisatie. Samen met je collegas begeleid je BOL en BBL leerlingen tijdens hun opleiding en beoordeel je hun kennis en vaardigheden. Je geeft werkbegeleiders aanwijzingen in de dagelijkse samenwerking met leerlingen. Daarnaast speelt lesgeven een belangrijke rol binnen jouw functie. Zo verzorg je bij- en nascholing voor medewerkers, onder andere op het gebied van risicovolle en voorbehouden handelingen en dementie. Je volgt ontwikkelingen op het gebied van opleidingen en denkt mee over de inzet hiervan binnen de organisatie. Om de begeleiding van leerlingen en het bijscholen van medewerkers optimaal te kunnen organiseren vinden we het belangrijk dat je regelmatig meewerkt in de zorg. Zo blijf je goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de praktijk en de scholingsbehoefte voor medewerkers.

Jouw plaats in de organisatie

Je ontvangt dagelijks leiding van de Locatiemanager Vondellaan.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een diploma Verpleegkundige en je bent bereid om het diploma Praktijkopleider te behalen. Daarnaast heb je recente werkervaring als Verpleegkundige en ben je BIG-geregistreerd. Je hebt affiniteit met opleiden en ziet het als een uitdaging om de kennis van je collegas up tot date te houden door het verzorgen van bij- en nascholingen. Je bent geduldig, besluitvaardig en tactvol in het begeleiden en beoordelen van leerlingen en het aftoetsen van collegas in risicovolle en voorbehouden handelingen. Je hebt het vermogen om overstijgend mee te denken over de ontwikkelingen op het gebied van opleiden en je ziet veranderingen in je vakgebied als een uitdaging waarmee je graag aan de slag gaat.

Wij bieden

Een uitdagende en prettige werkplek op een prachtige locatie, waarbij je volop mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen. Het salaris wordt ingeschaald in FWG 45 (max. 3.153,90 bij 36 uur per week) conform de cao VVT.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Rietbergen. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0118 - 448 344.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk op 24 mei a.s. via de sollicitatiebutton.

 

 

Direct solliciteren

Praktijkopleider

16 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Vondellaan

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Wij vragen

  • Diploma Verpleegkundige en Praktijkopleider niveau 5.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.