Over de organisatie WVO Zorg

WVO Zorg is een organisatie die voornamelijk ouderenzorg biedt op Walcheren. De zorg- en dienstverlening bestaat onder meer uit verpleeghuiszorg en thuiszorg. Daarnaast kent WVO Zorg een palet aan andere diensten zoals een hospice, een revalidatieafdeling en Dagbesteding. WVO Zorg telt ruim 1.400 medewerkers en bijna 800 vrijwilligers.

Visie op zorg- en dienstverlening

Voor ons is het vanzelfsprekend dat de cliënt zelf zijn/haar leven vorm geeft en daarbij bepaalt hoeveel ondersteuning er nodig is. We passen de zorg en hulp aan op de wensen en behoeften van de cliënt. Door toegankelijke en zinvolle informatie te bieden, houdt de cliënt zoveel mogelijk regie en zeggenschap over lijf, gezondheid en leven. De cliënt wordt actief betrokken bij eigen veiligheid, welbevinden of herstel.

Bij WVO Zorg kan de cliënt met een gerust hart aankloppen voor professionele zorg, een veilige en gastvrije woonomgeving, maar ook bijvoorbeeld voor een maaltijd aan huis. Of de cliënt nu thuis woont of in één van de (woon)zorgcentra, in alle situaties kan dag en nacht een beroep op WVO Zorg worden gedaan.

Medewerkers hebben begrip voor het feit dat ziekte en ouderdom een levens veranderende ervaring kan zijn voor de cliënt en zijn/haar familie.

Jouw uitdaging als Specialist Ouderengeneeskunde

Als specialist ouderengeneeskunde werk je voornamelijk met ouderen die door fysieke of mentale klachten niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Je verleent zorg in een verpleeg- of verzorgingshuis of bij hen thuis (extramurale zorg). Je bent gespecialiseerd in geriatrische aandoeningen en specifieke verschijningsvormen van ziekten en aandoeningen bij ouderen. Daarnaast fungeer je als generalist. Door de vaak meervoudige problematiek wordt er een beroep gedaan op je  medische puzzeltalent.  Je bent regisseur  binnen het multidisciplinaire team van de GRZ  en eerstelijns verblijf en je werkt nauw samen met een verpleegkundig specialist. Je hebt actieve inzet bij  de ontwikkeling en implementatie van zorgpaden en het meetplan GRZ. Je werkt nauw samen met het MDO van het ziekenhuis en adviseert huisartsen. Binnen de organisatie ben je actief bezig met protocollen, richtlijnen, eventueel  trainingen en bijscholingen. Je weet verbinding te leggen met andere collegae en in de dialoog met de patiënt weet je te schakelen tussen de inhoud en de beleving van de ander.

Jouw team en werkplek

De (para) medische dienst is ondergebracht in de afdeling Behandeling & Begeleiding. Samen leveren zij multidisciplinaire zorg die nodig is binnen de intramurale setting.

De afdeling bestaat uit de volgende functies: ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorger, logopedisten, doktersassistenten,  pedicures, psychologen, specialisten ouderengeneeskunde en  verpleegkundig specialisten.

In samenwerking met je collega's worden bereikbaarheidsdiensten verricht. In verband met het verrichten van deze bereikbaarheidsdiensten, dient de reisafstand woon- werk maximaal 30 minuten te bedragen. Of de bereidheid om te overnachten op één van de locaties.

Wie zoeken wij?

Je bent geregistreerd specialist ouderengeneeskunde en je hebt kennis en ervaring met somatische, psychogeriatrische zorgverlening en geriatrische revalidatie.Je hebt de opleiding tot kaderarts GRZ gevolgd, of je bent bereid om deze te volgen en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Sleutelwoorden zijn: uitstekende communicatieve vaardigheden, proactief, proactieve houding in het nemen van de regie in de behandeling, verantwoordelijkheid nemen, teamplayer, betrokkenheid, relativeringsvermogen en flexibiliteit.

Wat biedt WVO Zorg jou?

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals uitstekende pensioenregeling, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding, korting op een zorgverzekering, eindejaarsuitkering  en een fietsplan. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG 75 (maximaal 7.870,99 op basis van 36 uur). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

Het wonen en werken in Zeeland is om vele redenen zeer aantrekkelijk; prachtig landschap, schone lucht en alle voorzieningen (ook in België) binnen handbereik. Nergens in Nederland vind je zon perfecte combinatie van zee, strand, duinen, bossen, polders, historische dorpen en steden. Om zelf of samen met je gezin te leven. De perfecte balans.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je op werkdagen tussen 8.00 en 16.00 uur contact opnemen met Vincent von Meijenfeldt (Specialist Ouderengeneeskunde), telefoonnummer  0118 448 353.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bovendien maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren op de functie van Specialist Ouderengeneeskunde

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Specialist ouderengeneeskunde

33 t/m 36 uur (bespreekbaar)
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris volgens FWG 75 (maximaal € 7.870,99 basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Registratie als specialist ouderengeneeskunde.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Een medisch "puzzeltalent"