Jouw uitdaging

In de functie van systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de IT-infrastructuur. Je zorgt er samen met je collegas voor dat de gebruikers van het netwerk fluitend hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en als er zich problemen voor doen, worden deze snel en efficiënt opgelost. 

Jouw plaats in de organisatie

Je werkt in een team van nog 3 systeembeheerders en je werkt samen met de 2 applicatiebeheerders van Nedap. Als Systeembeheerder leg je verantwoording af aan het Hoofd techniek en gebouwen.

Wie zoeken wij?

Je hebt MBO- diploma op niveau 4 op gebied automatisering/ICT-beheer, waarbij de voorkeur uitgaat naar aantoonbare ervaring met netwerkbeheer. Dit vraagt kennis van en ervaring met MS Windows Server 2012/2016, het beheren van mobiele devices, Active Directory, Exchange, Office365, Citrix, Cisco en VMware.
Naast je kennis van en ervaring met IT-infrastructuur ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld en gericht op oplossingen en resultaten. Je kan in je communicatie makkelijk schakelen, zodat je bijvoorbeeld jouw uitleg over een oplossing begrijpelijk maakt voor een ieder. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs B en ben je bereid om mee te draaien in de consignatiedienst.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 40 (max. 2.870,58 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en een fietsenplan.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Renco van Leeuwen, systeem-/netwerkbeheerder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0118 - 448 491.

Interesse?

Reageer via onderstaande sollicitatiebutton, dit kan uiterlijk op 17 juli 2019. 

Direct solliciteren

Systeembeheerder

36 uur per week
Vlissingen
Ter Reede