Jouw werkplek en functie

Zorgcentrum De Zoute Viever ligt in hartje Oost-Souburg, waar je werkt met een diverse doelgroep van 76 bewoners met (beginnende) dementie of chronische lichamelijke klachten. Wat goed is om te weten, is dat er op termijn een nieuwe locatie gebouwd gaat worden in Oost-Souburg, want de huidige locatie is op sommige fronten niet helemaal toegerust voor de toekomst.

Samen met je collega teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de zorg aan onze bewoners. De diversiteit van ziektebeelden zorgt voor de nodige uitdaging, niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor jou als teamleider. De ene situatie vraagt een sturende aanpak en de andere keer kan je door medewerkers te coachen hen faciliteren om tot een oplossing te komen.

Je bent een belangrijke speler in het teamproces, schept voorwaarden, lost samen met de medewerkers knelpunten op, creëert uitdagingen en zorgt dat verbeteringen in de zorg ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht. Samen maken jullie iedere dag de moeite waard voor onze bewoners.

Deze locatie heeft tevens een leerafdeling en in totaal zijn er ongeveer 28 leerlingen/stagiaires. Zij zorgen voor een frisse wind binnen de locatie. Daarnaast heb je als teamleider een begeleidende rol in hun leerproces en je bent je bewust van mogelijke (leer)obstakels die studenten kunnen ervaren.

Wie zoeken wij

Jij hebt als teamleider aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie, het coachen van medewerkers en het coördineren van de zorg. De grote diversiteit aan ziektebeelden en combinaties hierin, zorgen ervoor dat wij iemand zoeken die bij voorkeur ook ervaring heeft binnen de psychiatrie. Je bent positief ingesteld en denkt in mogelijkheden, waarbij je een team van medewerkers weet uit te dagen. Je stimuleert medewerkers niet alleen om zaken te signaleren, maar ook om oplossingen te bedenken en deze daadwerkelijk tot uitvoering te brengen.

Door jouw ervaring kan je goed laveren tussen de verschillende onderwerpen binnen het primair processen en schakel je makkelijk tussen de wisselende contacten met zowel cliënten en familie, maar ook met de medewerkers en vrijwilligers.

Je bent besluitvaardig en hebt overtuigingskracht, wat in combinatie met inlevingsvermogen ervoor zorgt dat je mensen mee kan nemen in de visie van de locatie en organisatie. Je bent minimaal in het bezit van een zorg gerelateerd diploma niveau 4 en hebt kennis van management- en/of coachingstechnieken.

Wij bieden

Een dynamische en fijne werkplek op een locatie met een grote diversiteit aan bewoners. Daarnaast zijn wij als organisatie volop in beweging wat inhoudt dat er zeker mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen, zowel op organisatie- als functieniveau. Daarnaast kent WVO Zorg prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioen­regeling, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en fietsplan. Het salaris is conform de cao VVT (FWG 50, max. 3.582,26 bij een fulltime dienstverband). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer informatie over de functie

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Wilma de Rijke, locatiemanager. Zij is tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer 0118 - 448 626.

 

Selectieprocedure

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Je kunt uiterlijk op 16 februari reageren. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de middag op maandag 24 februari a.s. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

 

 

 

 

 

 

 

Direct solliciteren

Teamleider

32 uur per week
Oost-Souburg
Zorgcentrum De Zoute Viever

Wij bieden

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Wij vragen

  • Ervaring met coachen en coördineren
  • Teamspeler