WVO Zorg

Mensen zijn gewend hun eigen leven te leiden met persoonlijke wensen en voorkeuren. Ook als er zorg nodig is, wil men zelf keuzes kunnen maken. Wij geloven dat we alleen een respectvolle relatie met onze cliënten kunnen opbouwen als deze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven houden.
Bij WVO Zorg werken mensen die passie hebben voor hun vak. Mensen die met toewijding zorgen voor anderen. Persoonlijke aandacht hebben voor cliënten én collegas. Samen met dit team professionele en betrokken medewerkers zorgen we ervoor dat onze cliënten hun vertrouwde leven kunnen blijven voortzetten. Dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.
In totaal werken ruim 1400 medewerkers en 800 vrijwilligers bij WVO Zorg. Omdat we een breed scala aan zorgdiensten aanbieden, zijn er binnen onze organisatie veel verschillende soorten functies. Van huishoudelijk medewerker tot verzorgende en van medewerker technische dienst tot specialist ouderengeneeskunde.

Jouw uitdaging 

Als medewerker technische dienst geef je mede uitvoering aan de controle, bediening, onderhoud en reparatie van de gebouwen en installaties, zodat deze betrouwbaar, veilig, continue en duurzaam gebruikt worden c.q. kunnen functioneren. Door jouw specialisme op elektrotechnisch vlak ben jij ook degene die elektrotechnische projecten uitvoert. Je werkt hierbij veel samen met externe partijen op basis van vastgestelde procedures en schemas, waarbij jij de uitvoering coördineert en de kwaliteit bewaakt. Je signaleert zaken en lost problemen op en meldt waar nodig aan het hoofd techniek en gebouwen. 

Jouw plaats in de organisatie

Als technisch medewerker maak je onderdeel uit van het team Techniek en gebouwen en heb je 8 collegas waaronder technisch medewerker en een schilder. Je leg je verantwoording af aan het Hoofd techniek en gebouwen.

Planetree

Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij mensgerichte zorg voorop staat. Zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers, vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt WVO Zorg handvatten om uitstekende zorg te bieden en onze werkwijze te blijven verbeteren.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma bij voorkeur richting elektrotechniek. Je hebt relevante ervaring met het technisch onderhoud van installaties en gebouwen en bent in het bezit van het VCA-certificaat of bereid dat te behalen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E). Je kunt zelfstandig werken, je bent flexibel en je hebt doorzettingsvermogen. Je hebt een klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig in contact met bewoners/cliënten, familie, zorgmedewerkers of externen.

Wij bieden

Een uitdagende en prettige werkplek, waarbij je volop mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, scholingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en fietsplan. Het salaris is conform de cao VVT.  Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Bart-Jan Leijnse, hoofd techniek en gebouwen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0118 - 448 480.

Interesse?

Verstuur jouw motivatiebrief en CV uiterlijk op 16 febuari a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

 

 

Direct solliciteren

Technisch medewerker met specialisatie elektrotechniek

36 uur per week
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een uitdagende en prettige werkplek
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform CAO VVT
  • Wij vragen

  • MBO-diploma elektrotechniek
  • VCA certificaat of bereid dat te behalen
  • Rijbewijs B(E)