Voor de komende vakantieperiode zoeken wij voor onze ondersteunende diensten op de diverse locaties naar versterking van het team. Ben jij beschikbaar in de periode van mei tot en met september dan zijn wij op zoek naar jou!
Onze ondersteunende diensten bestaat uit 2 werkgebieden, de facilitaire dienst en de Brasserie op de locatie Ter Reede en Scheldehof in Vlissingen. Voor de facilitaire dienst zoeken wij versterking. 

Vakantiekracht facilitaire dienst

Onze locaties zijn het visitekaartje van onze organisatie. Het schoon en netjes houden van de algemene ruimtes is dus van groot belang. Samen met je collegas heb jij hier de zorg voor. Afhankelijk van de locatie waar je werkt, ondersteun je jouw collegas bij het klaar maken van ruimtes voor cursussen, vergaderingen en andere aangelegenheden. Als vakantiekracht facilitaire dienst ben je herkenbaar voor onze bezoekers en je staat hen vriendelijk te woord en helpt hen verder op weg als ze vragen hebben. 

Waar kom je te werken

Als vakantiekracht facilitaire dienst ben je onderdeel van het team facilitaire dienst en leg je verantwoording met elkaar af aan het Hoofd Huishouding en Winkels.  In de dagelijkse werkzaamheden word je aangestuurd door de teamleider Huishoudelijke dienst. 

Wie zoeken wij?

Dienstverlenend en klantvriendelijk zijn eigenschappen waar jij jezelf in herkent. Je vindt het leuk om met collegas samen te werken, maar kan ook zelfstandig werken aan de hand van gemaakte afspraken en schemas. Je komt je afspraken na en bent flexibel inzetbaar in de weekenden en op feestdagen.

Meer informatie?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Westveer, Hoofd Huishouding en Winkels, via telefoonnummer 0118 448 313.

Interesse?

Stuur je reactie voorzien van je motivatie zo snel mogelijk via de sollicitatieknop.

 

Direct solliciteren

Vakantiekrachten in de ondersteunende dienst

Oproepbasis
Walcheren

Wij bieden

  • Een salaris dat past bij de functie waarin je gaat werken en bij je leeftijd.
  • Fijne collega’s die blij zijn dat je hen komt versterken.
  • Een leuke en leerzame werkomgeving.
  • Wij vragen

  • Je wil graag werken in de komende schoolvakanties/weekeinden.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om te gaan werken.