Ben jij onze huishoudelijke hulp of hulp in huis?

Je vindt het leuk om onze cliënten te ondersteunen in het huishoudelijk werk. Sommige cliënten vinden het erg prettig om de (zware) huishoudelijke taken zoals stofzuigen en het schoonmaken van de badkamer aan jou over te laten, terwijl anderen graag samen met jou aan de slag gaan. Je stemt je werkzaamheden af met de cliënt, welke in de regio Walcheren wonen.

Wat zijn de verdiensten?

Voor een Huishoudelijke hulp bieden wij een passend salaris volgens FWG schaal Hulp bij het Huishouden met een aanvangsuurloon van 10,35. De Hulp in Huis gaat een dienstverband aan met de cliënt. De Hulp in Huis is dus niet in dienst van WVO Zorg. Je wordt ingeschreven als Hulp in Huis (ZZP-er). Het uurloon bedraagt  12,40 (bij 23 jaar en ouder) of  10,20 (jonger dan 23 jaar). Dit is inclusief vakantietoeslag en vergoedingen voor woon-werkverkeer. Je bent zelf verantwoordelijk voor een eventuele belastingafdracht.

Wie zoeken wij?

Vind je het leuk om onze cliënten een schoon huis te bezorgen en kom je gemaakte afspraken na? Dan zijn we op zoek naar jou! Naast je werkzaamheden vinden we het fijn dat je het leuk vindt om met mensen om te gaan en soms even wat verder kan kijken dan de sopdoek. Ben je minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar, stuur dan zeker je sollicitatie.

Interesse?

Voor inlichtingen over vakantiewerk kun je op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur contact opnemen met Team Huishoudelijke Thuiszorg, telefoonnummer 0118 - 448 302.

Stuur je reactie voorzien van je motivatie zo snel mogelijk via de sollicitatieknop.

 

Direct solliciteren

Vakantiekrachten Huishouding 2018

Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leuke afwisselende baan, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een salaris conform de CAO VVT (max.€ 2.105,53 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, een mooi kerstcadeau, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
  • Een voordeelpas voor leuke kortingen en voordelen bij allerlei bedrijven in Zeeland.
  • Wij vragen

  • Ervaring in de huishouding en affiniteit met de doelgroep.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
  • Flexibel ten aan zien van inzetbaarheid en werktijden.