Jouw uitdaging

Je bent in staat de regie te voeren over het behandelproces van de bewoner/cliënt. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team waarbij je zorgt voor een correcte afstemming en het opstellen van een behandelplan.
Je neemt deel aan werkgroepen die zorgdragen voor de ontwikkeling en implementatie van richtlijnen en protocollen.

Jouw team en werkplek

Het team Behandeling & Begeleiding biedt zorg en behandeling aan verschillende doelgroepen: Psychogeriatrie, (chronisch) somatische zorg, geriatrische revalidatie en palliatieve zorg om een zo goed mogelijke multidisciplinaire zorg te leveren die nodig is binnen de intramurale en extramurale setting. Je wordt functioneel aangestuurd door de specialist ouderengeneeskunde en hiërarchisch door het hoofd behandeling en begeleiding.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en bent BIG geregistreerd. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als verpleegkundige. Dit zijn tevens de gestelde toelatingsvoorwaarden vanuit de opleiding. Je start per september 2019 de opleiding tot verpleegkundig specialist (afhankelijk van beschikbaarheid binnen de opleiding). Wegens het contact met cliënten en hun familie is inlevingsvermogen en klantgerichtheid essentieel. Verder is het voor contacten met de verscheidene disciplines belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Ten behoeve van correspondentie met verscheidene disciplines vragen wij zowel mondeling als schriftelijk goede communicatieve vaardigheden. Wij zoeken iemand die vanwege de diversiteit aan taken organisatorisch en systematisch kan werken.

Wij bieden

Een opleidingsplaats in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. Na het afronden van je opleiding heb je het vooruitzicht op een baan als Verpleegkundig Specialist.
Je ontvangt een passend salaris waarbij een opbouwschema wordt toegepast. Bij de start van de opleiding is de inschaling FWG schaal 50 en gedurende de opleiding groeit het salaris tot FWG schaal 60 na diplomering. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Meer informatie over de functie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Vincent von Meijenfeldt. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0118-448 353.
Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Bij aanname dient binnen 2 weken na de startdatum een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ingeleverd te worden.

Interesse?

 De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. We nodigen je uit uiterlijk 24 januari 2019 te reageren. De gesprekken vinden plaats op donderdag 7 februari in de middag.

Direct solliciteren

Verpleegkundig Specialist in opleiding

32 - 36 uur per week
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een opleidingsplaats in een zelfstandig team
  • Een passend salaris
  • Na afronden opleiding het vooruitzicht op een vaste baan
  • Wij vragen

  • Afgeronde HBO Verpleegkundige opleiding
  • BIG geregistreerd
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als verpleegkundige