Een werkdag van onze Verpleegkundig Specialisten als Regiebehandelaar.

Vers van de pers: onze Verpleegkundig Specialisten zijn regiebehandelaar en daar zijn we trots op!
We stellen onze Verpleegkundige Specialisten graag aan je voor en zij zijn enthousiast om te vertellen hoe zij invulling geven aan de uitdagende functie als regiebehandelaar.
Wij zijn Geertje, Tanja en Mirèse en wij zijn de verpleegkundig specialisten van WVO Zorg. Tanja en Mirèse zijn binnen onze eigen organisatie opgeleid en Geertje heeft haar opleiding binnen de klinische geriatrie in het ziekenhuis volbracht. Elke dag vervullen wij met enthousiasme onze functie in nauwe samenwerking met de specialisten ouderengeneeskunde. WVO Zorg ziet de meerwaarde van Verpleegkundig Specialist als regiebehandelaar en we zijn dan ook hard bezig onszelf te positioneren.

Sinds kort zijn wij werkzaam als regiebehandelaar waarbij we voor een groot deel zelfstandig zorg dragen voor de behandeling van onze cliënten. Wekelijks (of vaker) vindt er een intercollegiaal overleg plaats met de Specialist Ouderengeneeskunde, als medebehandelaar denken we met elkaar mee en wordt advies uitgewisseld. Wanneer de zorg rondom de cliënt te complex wordt, wordt de samenwerking met de Specialist Ouderengeneeskunde geïntensiveerd om tot de juiste verdere behandeling te komen. Wij lopen visites, voeren gesprekken met cliënt en/of familie en stemmen af binnen het multidisciplinaire proces. Wij zijn een eerste aanspreekpunt voor cliënt en familie en dragen zorg voor een correcte afstemming. Tevens leveren we een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg door onze coachende rol binnen het verzorgende en verpleegkundige team, verzorgen we scholingen en vinden we het natuurlijk ook heel erg belangrijk dat we zelf up-to-date blijven, door het volgen van scholingen en deel te nemen aan symposia.

Het is echt een leuke, enerverende en uitdagende functie, die de komende jaren nog verder doorontwikkeld gaat worden. Met elkaar gaan wij als Verpleegkundig Specialisten onze functie van regiebehandelaar verder verstevigen en zoeken we jou als nieuwe collega om dit samen met ons te doen.

Jouw uitdaging

De regie over het behandelproces van de cliënt

Het verrichten van verpleegkundige specialistische en/of medische zorg volgens bestaande richtlijnen en protocollen. Dit houdt in het medisch onderzoeken. We streven naar behoud en/of herstel van dagelijks functioneren. Als dat niet meer mogelijk is begeleiden we cliënten in de laatste levensfase, waarbij het welbevinden van de cliënt uitgangspunt is.

De Verpleegkundig Specialist ontwikkelt een zelfstandige rol naast de Specialist Ouderengeneeskunde en legt daarbij verbindingen tussen de zorg en het medisch handelen. Door de focus op samenwerking en benaderbaarheid verkleint de VS de afstand tussen artsen, paramedici, verpleegkundigen en verzorgenden en versterkt daarmee de teamgerichtheid van de uitvoering van de zorg. Deze brugfunctie wordt beschouwd als een belangrijke bijdrage van de VS aan de kwaliteit van zorg. 

Jouw team en werkplek

Elke dag samenwerken met de specialisten ouderengeneeskunde

Het team Behandeling & Begeleiding biedt zorg en behandeling aan verschillende doelgroepen: Psychogeriatrie, (chronisch) somatische zorg, geriatrische revalidatie en palliatieve zorg om een zo goed mogelijke multidisciplinaire zorg te leveren die nodig is binnen de intramurale en extramurale setting.
Je bent regiebehandelaar voor de toegewezen cliënten en werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde. Je ontvangt hiërarchisch leiding van het hoofd behandeling en begeleiding.

Wie zoeken wij?

Het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en familie

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding Verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd als Verpleegkundig Specialist en je hebt de Master Advanced Nursing Practice voltooid. Wegens het contact met cliënten en hun familie is inlevingsvermogen en klantgerichtheid essentieel. Verder is het voor contacten met de verscheidene disciplines belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Ten behoeve van correspondentie met verscheidene disciplines vragen wij zowel mondeling als schriftelijk goede communicatieve vaardigheden. Wij zoeken iemand die vanwege de diversiteit aan taken organisatorisch en systematisch kan werken.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering van 7,4%. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG 65 (max. 5.395,82 basis van 36 uur). De inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring.

Meer informatie over de functie

Voor meer informatie over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Vincent von Meijenfeldt (specialist ouderengeneeskunde) via telefoonnummer 0118 - 448 353 of met Helmi Croon (teamleider behandeling en begeleiding) via telefoonnummer 0118 - 448 324.
Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie uiterlijk op 15 juli a.s. via onderstaande sollicitatiebutton. Serieuze kandidaten bieden wij de mogelijkheid om op vrijwillige basis een dag mee te lopen met één van onze regie behandeld verpleegkundig specialisten.

 

Direct solliciteren

Verpleegkundig specialist / Regiebehandelaar

28-32 uur per week
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een uitdagende baan als regiebehandelaar.
  • Een passend salaris volgens FWG schaal 65.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Wij vragen

  • Een afgeronde HBO-opleiding Verpleegkunde.
  • BIG-geregistreerd.
  • Je hebt de Master Advanced Nursing Practice voltooid.
  • Inlevingsvermogen en een klantgerichte houding.