Jouw uitdaging                                                                                                          

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Daarnaast ligt de nadruk op coördinerende werkzaamheden.

Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je functioneert hierbij als verlengstuk van de behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Verpleeghuis de Vondellaan is gevestigd in het mooie en levendige woonzorgcentrum Ter Reede,  vlakbij de Vlissingse boulevard en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Het verpleeghuis is voor mensen met dementie en bestaat uit kleinschalige woningen. Dat betekent dat cliënten samen een woonkamer delen en beschikken over een eigen appartement. 

Het verpleeghuis Vondellaan heeft het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.  En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.  

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde niveau 4 (bij voorkeur B verpleegkundige). Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max.  3.153,90 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Rietbergen, locatiemanager. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448 344.

Interesse

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Direct solliciteren

Verpleegkundige

24 t/m 32 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Vondellaan

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 45 (max.€ 3.153,90 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma verpleegkunde niveau 4 of vergelijkbaar en BIG geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.