Jouw team & werkplek

Met de teampost in het woonzorgcentrum Theo van Doesburg werkt dit kleine en zelfstandige team zowel binnen het woonzorgcentrum als ook in de wijk. Dit zorgt ervoor dat de zorg veelzijdig is qua omgeving, maar ook inhoudelijk. Daarnaast zijn er ook korte lijnen met andere organisaties of disciplines zoals Emergis, zo kan er zorg op maat geboden worden aan specifieke doelgroepen.

Het team waarin je komt te werken is zeer zelfstandig en regelt met elkaar alle lopende zaken van zorg tot en met het rooster. Als collegas start je gezamenlijk op en tref je elkaar ook weer aan het eind van de route, zodat er korte lijnen zijn binnen het team. Hierdoor zijn er ook korte lijnen met de (wijk)verpleegkundige zodat regelzaken verder opgepakt kunnen worden, wat bijdraagt aan een op maat zorgverlening. De routes zijn zowel binnen het woonzorgcomplex als buiten in de wijk. Het gaat hierbij om de wijken ten zuiden van de Sloeweg tot en met Ter Reede. Om het gemakkelijk te maken hebben we dienstfietsen waar je gebruik van kan maken.

Jouw uitdaging

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Samen met andere verpleegkundige en wijkverpleegkundige ben jij onderdeel van het team gespecialiseerde verpleging. 

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4). Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max.  3.153,90 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jeanette Marijs, Teamleider. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448448.

Interesse?

Verstuur dan uiterlijk op 13 maart a.s. je motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

 

 

Direct solliciteren

Verpleegkundige

22 uur per week
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Middengebied

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 45 (max.€ 3.153,90 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma verpleegkunde niveau 4 of vergelijkbaar en BIG geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.