Jouw uitdaging                                                                                                          

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Jouw inhoudelijke kennis en kunde als verpleegkundige speelt hierbij ook een grote rol. Dit betekent dat jij jouw verpleegkundige kwaliteiten inzet door de zorg bij complexe casuïstiek te ondersteunen in de uitvoering. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces.

Daarnaast ligt de nadruk op coördinerende werkzaamheden zoals het deelnemen aan zorgleefplan-besprekingen, MDOs en het coachen van het zorgteam.  We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken en wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.Tijdens de diensten in de avonden en het weekend heb je een meer verantwoordelijke rol, bijvoorbeeld als BHV-er van dienst, maar zorg je er ook voor dat de bezetting zo optimaal als mogelijk blijft en zorg gecontinueerd wordt wanneer er bijvoorbeeld een ziekmelding komt.

Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je functioneert hierbij als verlengstuk van de behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Verpleeghuis Willibrord ligt midden in het centrum van Middelburg en is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Het verpleeghuis bestaat uit 3 woningen (elk 7 tot 8 bewoners) voor mensen met een psychogeriatrische verpleeghuisindicatie. Daarnaast beschikt het verpleeghuis over 39 appartementen voor mensen met somatische klachten. 

Het verpleeghuis Willibrord is in het bezit van het internationale Planetree label; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.  En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd. Je werkt wisselende diensten en vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer 

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.  We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max. 3.153,90 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse scholingsmogelijkheden en kun je in ons eigen Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden en verdiepen op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze leuke functie kun je contact opnemen met de locatiemanager van Willibrord, Marieke de Hoop, telefoon:  0118 - 448 110. 

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk op 6 februari a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Verpleegkundige

Uren in overleg
Middelburg
Verpleeghuis Willibrord

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 45 (max.€ 3.153,90 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma verpleegkunde niveau 4 of vergelijkbaar en BIG geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.