Jouw uitdaging als verpleegkundige                                                                

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Jouw inhoudelijke kennis en kunde als verpleegkundige speelt hierbij ook een grote rol. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Daarnaast ligt de nadruk op coördinerende werkzaamheden zoals het deelnemen aan zorgleefplanbesprekingen, MDOs en het coachen van het zorgteam.  We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken en wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Tijdens de diensten in de avonden en het weekend heb je een meer verantwoordelijke rol, bijvoorbeeld als BHV-er van dienst, maar zorg je er ook voor dat de bezetting zo optimaal als mogelijk blijft en zorg gecontinueerd wordt wanneer er bijvoorbeeld een ziekmelding komt.

Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verzorgenden IG en andere verpleegkundigen, maar ook met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je functioneert hierbij als verlengstuk van de behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De nieuwe locatie Scheldehof is gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw daarnaast. De locatie ligt nabij het centrum en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. In november 2017 verhuisden cliënten die voorheen in andere (verpleeg)huizen van WVO Zorg woonden, naar de nieuwe huisvesting die beschikt over kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuisappartementen voor cliënten met somatische beperkingen en appartementen om zelfstandig te wonen.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd. Je werkt wisselende diensten en vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.  We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max. 3.153,90 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, reiskostenvergoeding en een fietsplan. Ook bieden we diverse scholingsmogelijkheden en kun je in ons eigen Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden en verdiepen op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jona Roos, teamleider Scheldehof. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448448.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV via de onderstaande sollicitatiebutton.

Direct solliciteren

Verpleegkundige

Oproepbasis
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 45 (max.€ 3.153,90 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma verpleegkunde niveau 4 of vergelijkbaar en BIG geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.