Jouw uitdaging                                                                                                          

Als verpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met een team van zorgprofessionals. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verpleegkundig proces. Samen met andere verpleegkundige en wijkverpleegkundige ben jij onderdeel van het team "gespeciliseerde verpleging".

Jouw team en werkplek

Je werkt in een team met collega verpleegkundigen, verzorgenden IG en wijkverpleegkundigen en je wordt aangestuurd door de teamleider.
Je verzorgt cliënten in de thuissituatie, in Vlissingen en de omliggende wijken en dorpen. Je start je dienst, samen met je collegas vanuit de teampost in ons woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen.

We werken vanuit onze planetree/mensgerichte visie en besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van onze cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4). Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 45 (max.  3.153,90 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Jeanette Marijs, Teamleider. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448 448.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

Direct solliciteren

Verpleegkundige in de thuiszorg

32 uur per week
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Wijken en Dorpen

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 45 (max.€ 3.153,90 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma verpleegkunde niveau 4 of vergelijkbaar en BIG geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.