Jouw uitdaging als verzorgende                                                                         

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verzorgende proces.

Jouw team en werkplek

Je werkt in een team met verzorgenden IG, medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en assistenten zorg. Ook werk je nauw samen met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je wordt aangestuurd door de locatiemanager en de teamleider.

Zorgcentrum de Zoute Viever ligt midden in het hartje van Oost-Souburg en is gemakkelijk met de auto te bereiken. Het zorgcentrum telt 71 eenpersoons- en 3 tweepersoons-appartementen voor cliënten met (beginnend) dementie of chronische lichamelijke klachten.

We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.  En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3). Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

We zoeken op dit moment iemand die bij voorkeur graag kortere diensten werkt van rond de 5,5 uur per dag, zowel in de ochtend als in de avond.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens

FWG schaal 35 (max. 2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt. 

Meer informatie over de functie

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wilma de Rijke, locatiemanager, via telefoonnummer 0118 - 448626.

Selectieprocedure

We nodigen je uit om uiterlijk op 2 maart 2020 te reageren via onderstaande sollicitatiebutton.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Direct solliciteren

Verzorgende IG

20 t/m 24 uur per week
Oost Souburg
Zorgcentrum De Zoute Viever

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Dagelijks ondersteuning van een collega tijdens de drukke momenten.
 • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse scholingsmogelijkheden.
 • Wij vragen

 • het diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
 • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
 • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.