Jouw uitdaging als verzorgende                                                                         

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verzorgende proces.

Jouw team en werkplek

Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en andere verzorgenden IG, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De afdeling is onderdeel van ons Verpleeghuis Koudekerkseweg en is gevestigd in het mooie en levendige woonzorgcentrum Ter Reede,  vlakbij de Vlissingse boulevard en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. Het verpleeghuis bestaat uit kleinschalige woningen waar diverse doelgroepen verblijven. Cliënten beschikken over een gezamenlijke woonkamer en een eigen kamer/appartement.  We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken en wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3). Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max.  2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

De vacature wordt gelijktijdig  in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure. We nodigen je uit om uiterlijk op 19 september 2019 te reageren.

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Angelique Tijhuis, teamleider via telefoonnummer 0118 - 448 292.

 

Direct solliciteren

Verzorgende IG (afd. langdurig verblijf)

Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Koudekerkseweg

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Dagelijks ondersteuning van een collega tijdens de drukke momenten.
 • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse scholingsmogelijkheden.
 • Wij vragen

 • het diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
 • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
 • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.