Jouw uitdaging als verzorgende IG                                                                   

Als verzorgende IG verzorg en begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleeg­technische handelingen in het verzorgende proces.

Jouw team en werkplek

Wil je graag werken binnen de afdeling Psychogeriatrie? Dan kom je werken binnen de kleinschalige woonvorm van het verpleeghuis Scheldehof waar bewoners wonen met een psychogeriatrisch ziektebeeld. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en werkt hierin met medewerkers woon-leefmilieu, assistenten zorg, verpleegkundigen en verzorgenden IG, maar ook met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De locatie Scheldehof is gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw daarnaast. De locatie ligt nabij het centrum en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. In november 2017 verhuisden cliënten die voorheen in andere (verpleeg)huizen van WVO Zorg woonden, naar de nieuwe huisvesting die beschikt over kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuisappartementen voor cliënten met somatische beperkingen en appartementen om zelfstandig te wonen.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3). Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max.  2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

De vacature wordt gelijktijdig  in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Turan, locatiemanager Scheldehof. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448448.

Interesse?

Stuur dan uw motivatiebrief en CV via de onderstaande sollicitatiebutton.

 

Direct solliciteren

Verzorgende IG afd. PG

Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Dagelijks ondersteuning van een collega tijdens de drukke momenten.
 • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse scholingsmogelijkheden.
 • Wij vragen

 • het diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
 • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
 • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.