Jouw team & werkplek

Je gaat in dit team werken met collega verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen en daarnaast werk je nauw samen met collegas vanuit andere disciplines. Je wordt aangestuurd door de zorgcoördinator. We besteden veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken en vragen je mee te denken wanneer we de zorg willen verbeteren. Je start je dienst, samen met je collegas vanuit de teampost in ons woonzorgcentrum het Getij in Middelburg. Het Getij is goed met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

Jouw uitdaging

Als verzorgende (IG) richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten. Eigen regie voor de cliënt staat hierbij centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je vervult hierin een verbindende rol; je onderhoudt contacten met cliënten, zijn of haar familie en relaties als ook met andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3). Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer. Het werken in de thuiszorg vraagt een hoge mate van zelfstandigheid, in combinatie met het teamgevoel zorgt dit voor een compleet plaatje.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. 2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van de teamleiders thuiszorg via telefoonnummer 0118 - 448 448. 

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

 

 

Direct solliciteren

Verzorgende IG Thuiszorg Middelburg

Uren in overleg
Middelburg
Thuiszorg Middelburg Wijken

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.