Vanuit woonzorgcentrum Theo van Doesburg werkt dit team in het middengebied van Vlissingen, dit zijn de wijken ten zuiden  van de Sloeweg tot en met Ter Reede. De zorg is veelzijdig omdat de zorg zowel binnen het woonzorgcentrum Theo van Doesburg wordt geboden als in de wijk. Daarnaast hebben we binnen het Theo van Doesburg cliënten die specifieke zorg en begeleiding krijgen in samenwerking met Emergis.

Jouw team & werkplek

Met de teampost in het woonzorgcentrum Theo van Doesburg werkt dit kleine en zeer zelfstandige team zowel binnen het woonzorgcentrum als ook in de wijk. Dit zorgt ervoor dat de zorg veelzijdig is qua omgeving, maar ook inhoudelijk. Door de samenwerking met Emergis voor de cliënten met een specifieke zorgvraag die binnen de muren van het woonzorgcentrum wonen, kan er zorg en begeleiding op maat geboden worden. Het team functioneert zeer zelfstandig en regelt met elkaar alle lopende zaken van zorg tot en met het rooster.
Zij starten gezamenlijk op en treffen elkaar ook weer aan het eind van de route, zodat er korte lijnen zijn binnen het team. En bijzonderheden door gegeven kunnen worden aan de (wijk)verpleegkundige of regelzaken verder opgepakt kunnen worden, wat bijdraagt aan een op maat zorgverlening.

Jouw uitdaging

Als verzorgende (IG) richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten. Eigen regie voor de cliënt staat hierbij centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je vervult hierin een verbindende rol; je onderhoudt contacten met cliënten, zijn of haar familie en relaties als ook met andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3). Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer. Het werken in de thuiszorg vraagt een hoge mate van zelfstandigheid, in combinatie met het teamgevoel zorgt dit voor een compleet plaatje.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max. 2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van de teamleiders thuiszorg via telefoonnummer 0118 - 448 448.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

 

 

 

 

 

Direct solliciteren

Verzorgende IG Thuiszorg Middengebied Vlissingen

Uren in overleg
Vlissingen
Thuiszorg Vlissingen Middengebied

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.