De thuiszorg in Oost-Souburg heeft twee woonzorgcentra, Nieuw Bachtenpoorte en de Gouwe Tuyn. Elk woonzorgcentrum heeft zijn eigen team. Samen vormen zij de thuiszorg Oost-Souburg. De teams werken samen om de zorg voor hun cliënten, binnen de woonzorgcentra en in de wijken van Souburg tot en met Arnemuiden, zo goed mogelijk te laten verlopen.

Jouw team & werkplek

Deze twee thuiszorgteams kenmerken zich wel door hun warme en gemoedelijke sfeer. Ieder team heeft zijn eigen teampost van waaruit de routes starten. Na afloop van de dienst tref je elkaar daar weer, zodat regelzaken opgepakt worden en bijzonderheden besproken worden met de wijkverpleegkundige. Voor de route buiten Oost-Souburg is een dienstauto beschikbaar, zodat de teams goed gefaciliteerd zijn hun werk te kunnen uitvoeren. Beide teams hebben hun eigen cliënten en werken wel nauw samen. Met elkaar vormen zij het thuiszorgteam Oost-Souburg. Beide teams zijn zeer betrokken bij hun cliënten. De kleinschaligheid van de woonzorgcentra, als ook de dorpse omgeving zorgen ervoor dat zowel cliënten als zorgverleners zich met elkaar verbonden voelen. Ook familie en naasten van cliënten lopen geregeld even binnen met vragen, wat zorgt voor een prettige dynamiek en goed contact.

Jouw uitdaging 

Als verzorgende (IG) richt je je op de dagelijkse wensen en (zorg)behoeften van onze cliënten. Eigen regie voor de cliënt staat hierbij centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid(situatie) van de cliënten, waarbij je zorg geeft en (mede) de voortgang van de zorg bewaakt. Je vervult hierin een verbindende rol; je onderhoudt contacten met cliënten, zijn of haar familie en relaties als ook met andere disciplines die betrokken zijn in de zorg voor de cliënt. Kortom een afwisselende, uitdagende baan waar jij je talent volop in kwijt kunt.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3). Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer. Het werken in de thuiszorg vraagt een hoge mate van zelfstandigheid, in combinatie met het teamgevoel zorgt dit voor een compleet plaatje.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max.  2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van de teamleiders thuiszorg via telefoonnummer 0118 - 448 448.

 

Direct solliciteren

Verzorgende IG Thuiszorg Oost-Souburg

Uren in overleg
Oost-Souburg
Woonzorgcentrum Nieuw Bachtenpoorte

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,93 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Diploma Verzorgende niveau 3 IG of vergelijkbaar.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.