Jouw uitdaging

Als wijkverpleegkundige coördineer je de aansturing van de zorgverlening. Hierbij werk je nauw samen met je collega wijkverpleegkundige en je team, dat bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden (IG) en helpenden. Je bent het visitekaartje van de organisatie en handelt alle binnenkomende aanmeldingen van cliënten af. Ook buiten onze organisatie ben je zichtbaar als wijkverpleegkundige en zorg je voor korte lijnen met huisartsen en andere (zorg)organisaties in de omgeving. Daarnaast draag je actief bij aan het uitbreiden van ons cliëntenbestand in de thuiszorg en weet je onze thuiszorg, samen met je collega wijkverpleegkundigen op de kaart te zetten. Je zet de cliënt centraal en verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. Je bent onderdeel van het team gespecialiseerde verpleging.

Wie zoeken wij?

Je bent in bezit van een HBO-diploma verpleegkunde (niveau 5) en hebt ervaring in de thuiszorg, bij voorkeur in een soortgelijke functie. Je bent de spin in het web; je vervult een verbindende rol tussen cliënt, familie, huisarts en specialisten. Met jouw kwaliteiten speel je actief in op veranderingen in de zorgvraag van cliënten en weet je veranderende regelgeving om te zetten in zorgprocessen. Hierin optrekken met je team is  voor jou een vanzelfsprekendheid. Klantgericht werken, integriteit en betrouwbaarheid zijn waarden die je uitdraagt in je functie.  Je bent geduldig en kunt je inleven in de cliënt. Ook ben je doortastend wanneer de situatie hierom vraagt. Je hebt kennis van regelgeving binnen de thuiszorg. Je hebt een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wij bieden

Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.  We bieden een aanstelling voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 50 (max. 3.582,26 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse scholingsmogelijkheden en kun je in ons eigen leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden en verdiepen op een tijd dat het jou schikt. Je ontvangt een smartphone en laptop, zodat je je werk zo goed mogelijk kunt doen.

Interesse?

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Ellen van Gaal, teamleider thuiszorg via 06 - 30740707.

De vacature wordt zowel in- als extern geplaatst waarbij geschikte interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Direct solliciteren

Wijkverpleegkundige

Uren in overleg
Walcheren
Meerdere locaties

Wij bieden

  • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 50 (max.€ 3.582,36 op basis van 36 uur).
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Diverse scholingsmogelijkheden.
  • Wij vragen

  • Een HBO-V Diploma en BIG geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
  • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
  • Positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.