Jouw uitdaging als woonbegeleider                                                                          

Als woonbegeleider begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Door jouw inzet draag je bij aan het verhogen van het welzijn van onze cliënten. Door jouw inlevingsvermogen en creativiteit biedt passende begeleiding binnen de leefomgeving van de client, maar ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle verzorgende handelingen.

Jouw team en werkplek

Wil je graag werken binnen de afdeling Psychogeriatrie? Dan kom je werken binnen de kleinschalige woonvorm van het verpleeghuis Scheldehof waar bewoners wonen met een psychogeriatrisch ziektebeeld.

Je bent onderdeel van het team met collega verzorgenden IG, woonbegeleiders, medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en assistenten zorg. Ook  werk je nauw samen met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

De locatie Scheldehof is gevestigd in de gerestaureerde fabriekshal de Zware Plaatwerkerij en de nieuwbouw daarnaast. De locatie ligt nabij het centrum en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken. In november 2017 verhuisden cliënten die voorheen in andere (verpleeg)huizen van WVO Zorg woonden, naar de nieuwe huisvesting die beschikt over kleinschalige woonvormen voor dementerende cliënten, verpleeghuisappartementen voor cliënten met somatische beperkingen en appartementen om zelfstandig te wonen.

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma MMZ niveau 4 of een vergelijkbaar diploma zoals SPW niv 4 richting woonbegeleiding. Daarnaast heb je ervaring in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Indien nodig kunnen wij je bijscholing bieden die jouw inzet vergroot. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen en bent creatief in het vinden van oplossingen.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens de cao VVT FWG schaal 35 (max.  2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

De vacature wordt gelijktijdig  in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Patricia Turan, locatiemanager. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0118-448448.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk op 28 februari via onderstaande sollicitatiebutton. Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

Direct solliciteren

Woonbegeleider (MMZ 4) afd. PG

Uren in overleg
Vlissingen
Verpleeghuis Scheldehof

Wij bieden

 • Een leuke baan in een zelfstandig team, waar we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie.
 • Ondersteuning van een collega tijdens de drukke momenten op de woning.
 • Een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform de CAO VVT in FWG 35 (max.€ 2.668,91 op basis van 36 uur).
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Diverse scholingsmogelijkheden.
 • Wij vragen

 • Een diploma MMZ niveau 4 of vergelijkbaar.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband sterk.
 • Respectvol en integer in de omgang met cliënten en familie.
 • Een positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.