Jouw uitdaging als verzorgende                                                                         

Als Woonbegeleider of Verzorgende IG begeleid je cliënten met als doel de cliënt zoveel als mogelijk zijn/haar eigen leven te laten leiden. Je bent daarbij gericht op het verhogen van het welzijn van cliënten en verricht alle noodzakelijke begeleidende en verzorgende  handelingen.

Jouw team en werkplek

Je werkt flexibel op de diverse woningen binnen het verpleeghuis Vondellaan. En bent ondanks je flexibele inzet onderdeel van het team met collega verzorgenden IG, woonbegeleiders, medewerkers woon-leefmilieu, verpleegkundigen en assistenten zorg. In de ochtenduren werk je altijd samen met een collega woon-leefmilieu op een woning van 6 of 7 cliënten (PG). Ook  werk je nauw samen met collegas vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je wordt aangestuurd door de teamleider.

Verpleeghuis de Vondellaan is gevestigd in het mooie en levendige woonzorgcentrum Ter Reede,  vlakbij de Vlissingse boulevard en is gemakkelijk met de auto of openbaar vervoer te bereiken.  Het verpleeghuis is voor mensen met dementie en bestaat uit kleinschalige woningen. Dat betekent dat cliënten samen een woonkamer delen en beschikken over een eigen slaapkamer.

Onlangs heeft verpleeghuis Vondellaan het internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan muziek- en hondentherapie, daglichtsimulatie en video interventie.  En wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.  

Wie zoeken wij? 

Je bent in bezit van een diploma Verzorgende IG (niv. 3) of het diploma MMZ niveau 4 en hebt ervaring  in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Je vindt respectvol omgaan met cliënten een uitgangspunt voor je handelen en je weet je aan te passen aan de cliënt door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen. Verder ben je integer en betrouwbaar in je contact met cliënten, familie en andere disciplines. Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen. Je bent vaardig met de computer.

Wij bieden

Een leuke baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie. We bieden je een aanstelling voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband. Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 35 (max.  2.668,93 op basis van 36 uur). WVO Zorg kent prima secundaire arbeids­voorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een fietsenplan. Ook bieden we diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden en kun je in ons Leerplein je kennis van je vakgebied bijhouden op een tijd dat het jou schikt.

Meer informatie over de functie

Voor meer inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Susanne Kopmels 0118 - 448 341, Patricia Wouters via telefoonnummer 0118 - 448 342 of Patricia Rietbergen 0118 - 448344.

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

Kijk ook gerust op onze website voor meer informatie over WVO Zorg en onze visie www.wvozorg.nl

Direct solliciteren

Woonbegeleider (MMZ 4) of Verzorgende IG

24 uur per week
Vlissingen
Verpleeghuis (Ter Reede) Vondellaan

Wij bieden

  • FWG schaal 35 (max. € 2.668,93)
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse ontwikkel- en scholingsmogelijkheden
  • Wij vragen

  • Diploma Verzorgende IG (nv. 3) of diploma MMZ (niv. 4)
  • Positieve instelling, doorzettingsvermogen