Ben jij de flexibele zorgprofessional die wij zoeken?

Werk jij in de zorg en vind je het fijn om zelf te kunnen bepalen hoe jouw rooster eruitziet? Zodat je makkelijk je werk kan combineren met je privéleven. Wil je graag wat extra uren draaien naast je vaste contract? Dan is werken in de flexpool echt wat voor jou!

Hoe werkt de flexpool van WVO Zorg?

De flexpool is een team van collega's die graag flexibel(er) in de zorg willen werken en biedt jou de mogelijkheid om zelf je rooster in te vullen. Zo bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Op locatie Scheldehof vind je het kantoor van de flexpool en het planningsbureau. Vanuit hier werken de teamleiders flexpool en de planners. De collega's die daar werken zorgen voor gezonde en efficiënte roosters op iedere locatie. Dat doen ze natuurlijk samen met jou.

Jij bepaalt jouw rooster

Het planningssysteem voor de flexpool is eenvoudig in gebruik. Hier kan je makkelijk alle open diensten bekijken. Het inschrijven voor deze diensten is zo gedaan. Je bepaalt namelijk zelf op welke locatie je wilt werken en welke dienst je wilt draaien.

Afwisseling

Lijkt het je leuk om op verschillende locaties te werken met verschillende doelgroepen? Dan kan dit met flexpool. Je krijgt alle ruimte om uiteenlopende ervaringen op te doen. Vind je het prettiger om op een vaste plek te werken? Geen probleem, want dit kan ook. Jij bepaalt hoe, wat en waar. Geen enkele dag in de flexpool is hetzelfde!

Zekerheid

In de flexpool werken we met verschillende contracten, van oproep tot vaste uren. Hierdoor sluit het werk aan bij jouw leven en jouw behoefte. Wil je bijvoorbeeld een paar extra uurtjes in de week werken naast je vaste baan of studie? Dan biedt de flexpool volop mogelijkheden.

Heb je interesse in een leuke en afwisselende baan in onze flexpool? Ontdek de verhalen van collega's hieronder en bekijk onze vacatures. Voor vragen of meer informatie kan je ons altijd bellen of mailen!

*In 2022 en 2023 worden de locaties van WVO Zorg stapsgewijs toegevoegd aan de flexpool. De thuiszorg werk al met deze flexpool, maar dit wordt dus verder uitgebreid. Uiteindelijk hebben we een WVO Zorg brede flexpool, waarbij je binnen de hele organisatie kan werken in de zorg.

Flexibel werken in de zorg? Ontdek de flexpool van WVO Zorg

Yooko en Christina Helpende plus & Verzorgende IG
Lees het verhaal van Yooko

“Overdag studeren en ’s avonds werken”

Nadia Blommaert Flexpool thuiszorg
Lees het verhaal van Nadia