Werken in de zorg op Walcheren zonder diploma

Wil jij misschien overstappen naar een baan in de zorg op Walcheren? Maar weet je dit nog niet helemaal zeker? Geen probleem! Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende werkgebieden in de ouderenzorg binnen WVO Zorg. Dat doen we met de oriëntatiebaan. Weten of een oriëntatiebaan iets voor jou is? Lees snel verder!

Wat houdt een oriëntatiebaan in?

Een daadwerkelijke carrière switch is spannend en dat besluit wil je weloverwogen nemen. Denk je dat jij de overstap naar een baan in de zorg wel ziet zitten? Maar wil je dit echt zeker weten? Dan kun je via de oriëntatiebaan meelopen in drie verschillende werkgebieden. Je loopt minimaal zestien dagdelen mee op drie van onze locaties in Middelburg en Vlissingen én je krijgt er gewoon voor betaald. Het is zelfs mogelijk om je te oriënteren naast je huidige baan.

En bevalt een baan in de zorg? Dan kom je in aanmerking voor een opleidingsplek binnen onze organisatie. Je leert en werkt tegelijk en hebt na drie jaar een diploma op zak als Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg.

Accepteer marketing cookies om de video te bekijken.

Iets voor jou?

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie en geef in je motivatie aan dat je graag gebruik wilt maken van de oriëntatiebaan.

Meer weten?

Heb je vragen over de oriëntatiebaan of over een opleiding in de zorg? Neem gerust contact met afdeling HRM via hrm@wvozorg.nl of (0118) 448 473.

“Werken in de zorg? Ik mag gewoon lief zijn!”

Antoinette Hoogstrate Leerling Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg
Lees het verhaal van Antoinette