Ontdek Kop van het Dok!

Kop van het Dok biedt senioren en mensen die zorg nodig hebben straks een fijne woonomgeving in Vlissingen. Een woonomgeving met veel voorzieningen op loopafstand en met een uniek uitzicht over het Dok, de Westerschelde en de binnenstad. Verbonden aan locatie Scheldehof, met een brasserie, bioscoop en andere voorzieningen. Een mooie plek voor jou om (in de zorg) te werken!

In de 3 woontorens komen ruim 180 appartementen. De toekomstige bewoners kunnen straks gebruik maken van de zorg en dienstverlening van WVO Zorg. Van hulp in het huishouden tot specifieke of dagelijkse zorg bij hen thuis.

“Vroeger werden hier schepen gebouwd, nu werken we hier samen aan de toekomst van de zorg”.

Verschillende functies

Er wordt nog volop gebouwd aan de woontorens, maar voor de zorg bij de mensen thuis zoeken we alvast nieuwe collega’s. We hebben vacatures voor zorgfuncties op alle niveaus!

Wil je graag bijdragen aan het huishouden en het welzijn van de toekomstige bewoners? Ook op ondersteunend niveau zijn er mensen nodig. Bijvoorbeeld collega’s die naast huishoudelijke taken ook wat voor de bewoners kunnen betekenen op het gebied van welzijn.

Flexibele teams

Hoe de zorgvraag van de toekomstige bewoners eruit gaat zien, is nog niet bekend. De mensen wonen er immers nog niet. Dit betekent dat je in de opstartfase zowel binnen Kop van het Dok werkt als ook daarbuiten. Bij mensen in de wijk bijvoorbeeld of op een andere locatie van WVO Zorg. Dit is afhankelijk van jouw functie.

Uiteraard gaat dit in goed overleg en houden we rekening met jouw wensen. Van jou als mogelijk nieuwe collega, vraagt dit wel een flexibele instelling. We vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om samen met ons te werken aan de uitdagingen waar we voor komen te staan.

Andersom, kunnen we ook een beroep doen op de collega’s van WVO Zorg om te ondersteunen op Kop van het Dok. Zo werken we samen aan de toekomst van de zorg!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Marisa de Goey. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0118) 448 473.

Kom jij ons team versterken?

Vind een vacature die bij jou past! Bekijk alle vacatures