• Vlissingen
 • 20 t/m 25 uur per week
 • Scheldehof
Direct solliciteren

Zorgassistent

Verpleeghuis Scheldehof is eind 2017 opgeleverd en is gehuisvest in wat vroeger de Zware Plaatwerkerij was van het Scheldekwartier (scheepsbouw). Door een grondige verbouwing en nieuwbouw is het nu een woonzorgcentrum en verpleeghuis voor ouderen in Vlissingen geworden.

Scheldehof heeft het Internationale Planetree label behaald; een erkenning voor het bieden van mensgerichte zorg! Zo besteden we veel aandacht aan initiatieven om het leven van bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer we zorg willen verbeteren, vragen we je om hierin mee te denken.

Jouw team en werkplek

Je werkt als zorgassistent op de afdeling Somatiek. In deze functie werk je binnen het verpleeghuis Schedehof nauw samen met collega’s woon- en leefmilieu, helpenden, verzorgenden IG en verpleegkundigen, maar ook met collega’s vanuit andere disciplines. Voor verschillende etages binnen de afdeling Somatiek zoeken we zorgassistenten. Je werkt volgens een wisselend rooster zowel doordeweeks als in het weekend en met feestdagen. Het betreft diensten van 7:30 tot 13:00 uur of van 7:30 tot 15:30 uur.

Samen stemmen jullie het programma voor die dag af. De bewoners met laag complexe zorgvragen, ondersteun en assisteer je bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, ook wel ADL activiteiten genoemd. Dit betekent dat je de bewoners helpt en ondersteunt de bewoner bij licht ADL zorgtaken. Daarbij stem je jouw zorg en ondersteuning af op de zelfredzaamheid van de bewoner en bied je de zorg volgens de afspraken in het zorgplan. Afhankelijk van het moment van de dag ondersteun je bewoners bij het klaarmaken van de maaltijd en waar nodig bij het eten en drinken. Daarnaast begeleid je bewoners ook bij hun dag invulling en welzijnsactiviteiten. Ook neem je huishoudelijke werkzaamheden voor je rekening en creëer je samen met je collega’s een prettige leefomgeving.

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van het diploma binnen de zorg en welzijn (niv. 1 of 2) of je hebt de interne scholing van WVO Zorg gevolgd en beschikt over het certificaat Zorgassistent.
 • Een respectvol omgang met de bewoners is het uitgangspunt voor je handelen.
 • Je weet je aan te passen aan de bewoners door je positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen.
 • Een glimlach op het gezicht van een bewoners maakt jouw dag de moeite waard.
 • Je ben je integer en betrouwbaar in je contact met familie en andere disciplines.
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen.

Wij bieden

 • Een leuke, flexibele baan in een team waarin we werken vanuit onze Planetree/mensgerichte visie
 • Je ontvangt een passend salaris volgens FWG schaal 20 (max. € 2.772,02 op basis van 36 uur)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een inkomensaanvulling verzekering en mogelijkheden voor aanvullende reiskostenvergoeding, een fietsplan, korting bij sportscholen, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

Meer informatie?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Bel dan met Frank Passchier locatiemanager Scheldehof en Kop van het Dok, telefoonnummer 06-10081323.

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom ons team versterken! Direct solliciteren

Delen: