Loopbaanontwikkeling

Wij helpen jou graag verder in je professionele én in je persoonlijke ontwikkeling. Zo maken we ook voor jou als collega iedere dag de moeite waard. Er zijn diverse mogelijkheden om je bij te scholen in je huidige functie, maar ook om door te groeien of om je te specialiseren.

Doorgroeien

Vaak maak je een eerste keuze, omdat je een positieve ervaring hebt vanuit een stage of affiniteit hebt met een bepaald onderwerp. Maar er kan een moment komen dat je graag verder wilt kijken. Juist op dát moment denken we graag met je mee. Onze organisatie heeft verschillende werkgebieden en locaties waarbinnen jij werkzaam kan zijn.

We vinden het leuk als jij je wil oriënteren binnen een ander werkgebied of een andere locatie. Heb je je nieuwe uitdaging gevonden? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om de overstap te maken.

Specialiseren

Binnen de ouderenzorg zijn allerlei specialisaties mogelijk. Denk aan gespecialiseerde revalidatieverpleegkundigen of specialisaties op het gebied van wondzorg, palliatieve zorg en dementie. Door jezelf te blijven ontwikkelen en bij te scholen houd je je werk uitdagend en kun je jouw kennis delen met je collega’s. Zo bied je samen de beste zorg voor onze cliënten.

Leerplein

Beter worden in je vak en groeien in kennis en ambitie. Om dat te waarborgen hebben wij ons eigen leerplein. Hier kun je trainingen, workshops en opleidingen volgen. Van scholingsprogramma’s over zorg tot e-learningmodules voor je persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaanadvies

Bij onze HR-adviseurs kun je terecht voor advies en begeleiding. We begeleiden je in persoonlijke ontwikkeling in je huidige functie of je doorstroming naar andere functies binnen de organisatie. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen.

Ik had die carrière switch achteraf veel eerder moeten maken. Ik leer elke dag, de diversiteit aan ziektebeelden zijn erg interessant en leerzaam.

“Elke dag is anders. Wij bieden zeer specialistische zorg, dat is wat het werk zo leuk maakt.”

Aranca de Koeijer Verzorgende IG, Ter Reede
Lees het verhaal van Aranca